ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
Ροή Ειδήσεων

Ε.ΑΣ.Υ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Kοινή συνάντηση αντιπροσωπείας αστυνομικών ενώσεων με τον Υπ. δικαιοσύνης κ. Τσιάρα Κωσταντίνο.

Ε.ΑΣ.Υ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Kοινή συνάντηση αντιπροσωπείας αστυνομικών ενώσεων με τον Υπ. δικαιοσύνης κ. Τσιάρα Κωσταντίνο.

Συνέχεια στις ενημερωτικές συναντήσεις πολιτικών και πολιτειακών παραγόντων δόθηκε από την κοινή αντιπροσωπεία των Αστυνομικών Ενώσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας, το Σάββατο 24/ 09/ 2022 με το βουλευτή του Νομού Καρδίτσας και Υπουργό Δικαιοσύνης κ. ΤΣΙΑΡΑ Κωνσταντίνο.

Η κοινή αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τον πρόεδρο της Ε.ΑΣ.Υ. Καρδίτσας κ. ΜΑΚΡΗ
Ιωάννη, τον αντιπρόεδρο του ΣΩ.ΣΥ.ΑΣ. Καρδίτσας κ. ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ Αθανάσιο, τον
οργανωτικό γραμματέα της Ε.ΑΣ.Υ. Καρδίτσας κ. ΣΟΥΛΙΩΤΗ Βασίλειο και τον ταμία της Ε.ΑΣ.Υ. Καρδίτσας κ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Χαρίλαο, επισκέφτηκε τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. ΤΣΙΑΡΑ Κωνσταντίνο και τον ενημέρωσε μεταξύ άλλων για τη μεγάλη ευκαιρία να διεκδικηθεί δυναμικά η επαναλειτουργία του τοπικού Τμήματος Δόκιμων Αστυφυλάκων μετά από δέκα (10) ολόκληρα χρόνια, αναλύοντας διεξοδικά τα οφέλη που θα επιφέρει ένα τέτοιο εγχείρημα συνολικά στην τοπική κοινωνία και στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο κ. Υπουργός ανέκαθεν συμπαραστάτης των δίκαιων διεκδικήσεων του Αστυνομικού
Συνδικαλιστικού μας κινήματος, μας ενημέρωσε ότι για το δύσκολο εγχείρημα για το οποίο έχει εδώ και καιρό ξεκινήσει να ενημερώνεται και να ασχολείται δυναμικά, θα σταθεί δίπλα μας, όπως ο ίδιος δήλωσε ως αληθινός φίλος, συμπαραστάτης και σύμμαχος ενός ζητήματος που ξεφεύγει από τα στενά πλαίσια του αστυνομικού αιτήματος, καθώς η θετική έκβαση ενός τόσου δύσκολου εγχειρήματος κατατάσσει ξανά την πόλη της Καρδίτσας στο χάρτη των εκπαιδευτικών σχολών και της αστυνομικής εκπαίδευσης, δίνοντας νέα πνοή σε ολόκληρη την τοπική κοινωνία.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Καρδίτσας, ως μεγαλύτερος θεσμικός εκπρόσωπος του Αστυνομικού προσωπικού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας, συνεχίζει να παρεμβαίνει, να διεκδικεί, να καταθέτει προτάσεις και λύσεις, για ζωτικά ζητήματα που βελτιώνουν τις εργασιακές συνθήκες και τις συνθήκες διαβίωσης των συναδέλφων μας και των συμπολιτών μας στην πόλη που ζούμε και εργαζόμαστε!

 

Ε.ΑΣ.Υ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Related posts

ΗΠΑ: Αλλάζει η στρατηγική για τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες;

Επίδομα παιδιού: Δείτε πότε πληρώνεται η πρώτη δόση – Ποσά και δικαιούχοι

Ας θυμηθούμε λίγο τι έλεγε ο Κ. Μητσοτάκης πριν γίνει πρωθυπουργός για το δικαίωμα των πολιτών στην επιλογή θεραπείας (video)