ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΑμεΑ

Έμπρακτη υποστήριξη από την «ΑΡΩΓΗ» στους Βορειοηπειρώτες

Έμπρακτη υποστήριξη από την «ΑΡΩΓΗ» στους Βορειοηπειρώτες

 

Την έμπρακτη συμπαράσταση προς τους Βορειοηπειρώτες αναμένεται να δείξει ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία «Η ΑΡΩΓΗ». ένα τρικαλινό Σωματείο το οποίο ανά τακτά χρονικά διαστήματα έχει δείξει την αγάπη και την αλληλεγγύη του σε πολλούς συνανθρώπους μας που είτε αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα, είτε ταλανίζονται από διάφορα άλλα θέματα.

Μετά τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα σε χωριά της Βορείου Ηπείρου ο Σύλλογος «Η ΑΡΩΓΗ» ευαισθητοποιήθηκε άμεσα. Η διοίκηση και η πρόεδρος κα Ελένη Καϊμά, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε μια πράξη ανθρωπιάς, συγκεντρώνοντας φάρμακα και παιδικά παιχνίδια για τους Έλληνες της Βορείου Ηπείρου.

Όπως αναφέρει η πρόεδρος κα Ελένη Καϊμά «Η ΑΡΩΓΗ» χρειάζεται την βοήθεια και τις προσφορές όλων των Τρικαλινών προκειμένου η αγάπη όλων μας να περισσέψει με όσο το δυνατό περισσότερο φάρμακα και παιχνίδια. Όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν στην προσπάθεια μπορούν να παραδίδουν τα συγκεκριμένα προϊόντα και είδη έως την Τετάρτη το μεσημέρι 8 Νοεμβρίου στα γραφεία του Συλλόγου επί της οδού Σαράφη 44, Τρίκαλα.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 6983151903 & 6983643301.

Related posts

Οι ψυχοκοινωνικές επιπτώσεις της αναπηρίας στην οικογενεια και ο ρόλος της συμβουλευτικής

Χαμός στο FB για τα κουτσουρεμένα αναπηρικά επιδόματα που κατέβαλε ο ΟΠΕΚΑ

Σήμερα 2 Απριλίου Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού

Newsroom