Κοινοποιείστε το άρθρο

1.000 δικηγόροι και 10.000 επιστήμονες καταθέτουν μήνυση για το σκανδάλου του κορωνοϊού

Μαζική αντίδραση στα lockdown που επιβλήθηκαν αυτούς τους μήνες, λόγω του κορωνοϊού, από χιλιάδες δικηγόρους και γιατρούς. 

Συγκεκριμενά, σύμφωνα με το «thegatewaypundit», 1.000 δικηγόροι και 10.000 επιστήμονες καταθέτουν μήνυση για να ξεκινήσει μία δίκη παρόμοια με αυτή της Νυρεμβέργης για την απάτη με τον κορωνοϊό που από επιδημία ενός ιού έχει μετατραπεί σε πολιτική επιδημία ελέγχου του παγκόσμιου πληθυσμού.

Όπως υποστηρίζει ο Γερμανός δικηγόρος Δρ. Reiner Fuellmich, οι τεχνοκράτες που ώθησαν τις κυβερνήσεις να κλειδώσουν τους πολίτες πρέπει να δικαστούν για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Πιστεύει ότι οι απάτες που διαπράχθηκαν από τη Volkswagen και την Deutsche Bank δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με τη ζημία που προκάλεσαν οι υπεύθυνοι για την κρίση του κορωνοϊού, η οποία οδήγησε στην παράνοια των ΜΜΕ, την κυβερνητική υπέρβαση και την ανθρωπότητα σε δεινά τα οποία δεν έχουν ακόμη ποσοτικοποιηθεί πλήρως.

Ο Fuellmich δήλωσε πως «η αλήθεια αποκαλύπτεται από τους αριθμούς», αναφέροντας τα στοιχεία που δείχνουν ότι ο Covid-19 δεν έχει προκαλέσει σημαντική αύξηση σε θανάτους μέσα στο 2020, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Η ομάδα υποστηρίζει ότι τα τεστ που χρησιμοποιήθηκαν για τον εντοπισμό του Covid-19 ήταν ελαττωματικά και  χρησιμοποιήθηκαν για τη διάπραξη εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας.

«Τα τεστ PCR δεν σχεδιάστηκανγια την ανίχνευση παθογόνων και είναι σχεδόν 100% ανακριβής σε 35 κύκλους. Όλες οι δοκιμές PCR που πραγματοποιούνται από το CDD γίνονται σε 37 έως 45 κύκλους. Το CDC γνωρίζει ότι δεν επιτρέπονται δοκιμές άνω των 28 κύκλων για θετικό και αξιόπιστο αποτέλεσμα.

Εκτός από τις εσφαλμένες εξετάσεις και τα ψευδή πιστοποιητικά θανάτου και το ίδιο το “πειραματικό” εμβόλιο παραβιάζει το άρθρο 13 της Σύμβασης της Γενεύης», τονίζει ο Fuellmich.

Σύμφωνα με το άρθρο 32 της Σύμβασης της Γενεύης του 1949, απαγορεύεται ο «ακρωτηριασμός και τα ιατρικά ή επιστημονικά πειράματα που δεν απαιτούνται για την ιατρική περίθαλψη ενός προστατευόμενου ατόμου».

«Το “πειραματικό” εμβόλιο παραβιάζει και τους 10 Κώδικες της Νυρεμβέργης – που επιφέρουν τη θανατική ποινή για όσους προσπαθούν να παραβιάσουν αυτούς τους Διεθνείς Νόμους».

 

Πηγές thegatewaypunditpronews.gr

 

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Κοινοποιείστε το άρθρο