ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΕιδήσειςΚοινωνία

Έκκληση για άμεση βοήθεια από άνεργη και ανασφάλιστη μητέρα δύο παιδιών με σοβαρά προβλήματα υγείας

Έκκληση για άμεση βοήθεια  απευθύνει μέσω του greekaffair.news, άνεργη και ανασφάλιστη μητέρα δύο παιδιών με σοβαρά προβλήματα υγείας

Η Ελένη έχει  βρεθεί σε πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση λόγω των σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει και ζητά τη βοήθεια και την υποστήριξη  όλων μας για να μπορέσει να ανταποκριθεί οικονομικά στο κόστος των θεραπειών που απαιτούνται να υποβληθεί .

Η Ελένη είναι μητέρα  δύο κοριτσιών και αυτό το καιρό  είναι άνεργη και ανασφάλιστη και λόγω των σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει δεν έχει τη δυνατότητα να εργαστεί. Ενώ συγχρόνως αυτό το καιρό τρέχει και ένα αρκετά  μεγάλο χρέος στην ΔΕΗ με αποτέλεσμα να απειλείται με διακοπή ηλεκτροδότησης το σπίτι της που διαμένει με τα δυο μικρά της τέκνα .

Η Ελένη ζητά τη βοήθεια και την υποστήριξη όλων μας ώστε να καταφέρει να αντιμετωπίσει τα παραπάνω προβλήματα που τις έχουνε προκύψει .

Όποιος μπορεί να βοηθήσει, ο αριθμός λογαριασμού είναι της Alpha Bank, με αριθμό GR3501408970897002310002978 στα αρχικά E.K. Το τηλέφωνο για άμεση επικοινωνία μαζί της είναι το 2721032954.

 

Related posts

«Τσίπρας ήτανε δίκιο και έγινε πράξη»: Διόρισε νέα ηγεσία στον Άρειο Πάγο – Διαφώνησαν δύο υπουργοί

Newsroom

Nέο περιστατικό με επίθεση σκύλου σε 2χρονο παιδάκι : Το ροτβάιλερ πήδηξε από μπαλκόνι και δάγκωσε το παιδί, λέει η μητέρα της

Newsroom

Ηλεκτρικό ρεύμα: Οι παγίδες στα «ψιλά γράμματα» των συμβάσεων