ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
ΕιδήσειςΕπικαιρότητα

Εκλογές άμεσα ζητά ο Κ. Βελόπουλος: «Δεν μπορεί να κυβερνήσει με βάση την εθνική κυριαρχία και το εθνικό συμφέρον η Νέα Δημοκρατία»

βελοπουλος

Εκλογές άμεσα ζητά ο Κ. Βελόπουλος: «Δεν μπορεί να κυβερνήσει με βάση την εθνική κυριαρχία και το εθνικό συμφέρον η Νέα Δημοκρατία»

βελοπουλοςΓια ακόμα μια φορά, δυστυχώς, ηττηθήκαμε

 

«Εάν ο πρωθυπουργός δεν μπορεί, ας προκηρύξει εκλογές για να λυτρωθούν ο ίδιος και η Ελλάδα». Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση, αναφορικά με τη στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Σύνοδο Κορυφής και τη δήλωση που έκανε προσερχόμενος στη συνεδρίαση.

«Ο Έλληνας πρωθυπουργός, μιλώντας στη Σύνοδο Κορυφής, υποβάθμισε σε προκλήσεις της Τουρκίας τις κατάφωρες παραβιάσεις των κυριαρχικών δικαιωμάτων Ελλάδας και Κύπρου, απεμπολώντας πάλι το όπλο των κυρώσεων» αναφέρει το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου.

Σχετικά με τα αποτελέσματα της Συνόδου, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης δήλωσε ότι «η εικόνα του πρωθυπουργού να ταυτίζει την εθνική κυριαρχία με τα 6 μίλια και να ανακοινώνει ότι υποτιθέμενες κυρώσεις κατά της Τουρκίας “μπορεί να συζητηθούν” τον Δεκέμβρη προκαλεί θλίψη σε κάθε Έλληνα. Την ίδια ώρα ο Ερντογάν πυροδοτούσε τους S-400, χλευάζοντας Ελλάδα και Ευρώπη. Για ακόμα μια φορά, δυστυχώς, ηττηθήκαμε» σημείωσε.

Για την απαράδεκτη ταύτιση από την κυβέρνηση της εθνικής μας κυριαρχίας με τα έξι ναυτικά μίλια, η Ελληνική Λύση άσκησε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση: «Εάν -όπως υποστηρίζουν κορυφαίοι κυβερνητικοί παράγοντες- η κόκκινη γραμμή της εθνικής μας κυριαρχίας είναι μόνο τα έξι ναυτικά μίλια, γιατί κινητοποιήθηκαν οι Ένοπλες Δυνάμεις, στείλαμε επίσημη διαμαρτυρία στον ΟΗΕ και μιλήσαμε για κυρώσεις, όταν το “Oruc Reis” κι ο τουρκικός στόλος επιχειρούσαν σε αρκετά μεγαλύτερη απόσταση; Ας σταματήσει τα ψέματα και ας δει την αλήθεια, δεν… μπορεί να κυβερνήσει με βάση την εθνική κυριαρχία και το εθνικό συμφέρον η Νέα Δημοκρατία».

Παράλληλα, το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου προτείνει «ολικό μποϊκοτάζ σε τουρκικά προϊόντα, υπηρεσίες και διελεύσεις».

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Related posts

Το τουρκικό ORUC REIS μπαίνει σε ελληνικά ύδατα,το παρακολουθεί η φρεγάτα ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΦΩΚΑΣ

Πανελλήνια κατάληψη Γυμνασίων – Λυκείων για τη Μακεδονία στις 29 Νοεμβρίου!

Newsroom

Εκτός Οδηγιών ECDC και US CDC oι κηδείες Covid – 19 στην Ελλάδα

Newsroom