ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΕιδήσειςΚοινωνία

Εκλογές: Δωρεάν διόδια από την Παρασκευή μέχρι και την Δευτέρα

Εκλογές: Δωρεάν διόδια από την Παρασκευή μέχρι και την Δευτέρα

 

Ανοιχτά θα είναι και φέτος τα διόδια ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου και οι διελεύσεις θα είναι δωρεάν για τη διευκόλυνση των πολιτών που θέλουν να πάνε στις ιδιαίτερες πατρίδες τους για να ψηφίσουν, όπως προβλέπεται σε κάθε εθνικές εκλογές.

 

Οι δωρεάν διελεύσεις θα ισχύουν για όλους τους μεγάλους αυτοκινητόδρομους της χώρας και για τα διόδια της Αττικής Οδού και θα ισχύουν από τα ξημερώματα της Παρασκευής (19.5.2023), δύο ημέρες δηλαδή πριν τη διεξαγωγή των εκλογών, μέχρι και τις 08:00 το πρωί της Δευτέρας (22.5.2023), δηλαδή την επομένη των καλπών.

Όσον αφορά τους δικαστικούς αντιπροσώπους, η δωρεάν διέλευση από τα διόδια θα παρέχεται μία ημέρα νωρίτερα, από τα ξημερώματα της Πέμπτης, εφόσον δείξουν τα σχετικά έγγραφα που να αποδεικνύουν τους λόγους μετακίνησής τους.

Πρόκειται για ένα μέτρο που στόχο έχει να διευκολυνθούν οι πολίτες στις μετακινήσεις τους προς μεγάλες πόλεις και χωριά.

Related posts

Μητσοτάκης από Αρχαία Ολυμπία:«Όραμά μου είναι αντίστοιχες εμπειρίες να μπορέσουμε να δρομολογήσουμε για όλους τους σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους»

Newsroom

Πόσο στοίχισαν οι διαφημίσεις των κομμάτων στη Google

Newsroom

Αυστηρό διάβημα της Ελλάδας στο Αζερμπαϊτζάν