ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Ορθοδοξία

Ελάτε σε Μένα όπως είστε, μη με φοβάστε

μη Με φοβάστε

Ελάτε σε Μένα όπως είστε, μη με φοβάστε.Πες τους ότι Εγώ, ο Κύριος, σε στέλνω σ’ αυτούς. Τα πρόβατα που Μου ανήκουν θ’ ακούσουν τη φωνή Μου.

Έρχομαι σ’ αυτούς για να οδηγήσω πολλούς από ένα άγνωστο γι’ αυτούς μονοπάτι, πίσω στην Αλήθεια. Έρχομαι με μια διάπυρη Φλόγα Αγάπης να σας φέρω, αγαπημένοι, πίσω στο Σπίτι. Η Ιερή Μου Καρδιά είναι το αναπαυτήριό σας. Για σένα, δημιουργία… και τι δεν θα κάνω! Είμαι ο Άγιος σας, αλλά η εποχή σας με ξανασταύρωσε. Είμαι Αυτός που σας αγαπά πιο πολύ, και όμως είμαι Αυτός που δέχεται ανελέητο μαστίγωμα από την αδιαφορία αυτής της εποχής. Είμαι το Φως του κόσμου, που έρχεται σ’ αυτή τη σκοτεινή εποχή να σας δώσει το Φως της Ζωής. Έχετε την Ειρήνη Μου, παιδιά Μου. Σας προσφέρω την Ειρήνη Μου, σας προσφέρω το δώρο της Αγάπης Μου. Ελάτε σε Μένα όπως είστε, μην περιμένετε να γίνεται Άγιοι για να έρθετε σε Μένα.

Ελάτε σε Μένα όπως είστε, μη Με φοβάστε. Είμαι Πάνστοργος Πατέρας. Μπορώ να γίνω ο Άγιος Σύντροφός σας. Εγώ κι εσείς, εσείς κι Εγώ, και θα σας φανερώσω το Άγιο Πρόσωπό Μου. Θα σας φανερώσω το Άγιο Πρόσωπο του Θεού σας. Τα μάτια σας θ’ αντικρίσουν την Αγάπη πρόσωπο με πρόσωπο κι όταν γίνει αυτό, οι δαίμονες, οργισμένοι, θα τραπούν σε φυγή. Και τότε θα καταλάβετε, αγαπημένοι, ότι από την αρχή ήσασταν δικοί Μου και ήμουν δικός σας για όλη την αιωνιότητα. Μείνετε ενωμένοι μαζί Μου. Η Αγάπη είναι στην πόρτα σας. Εγώ, ο Ιησούς Χριστός, σας ευλογώ

Related posts

Γέροντας Ευμένιος Σαριδάκης: O νέος Άγιος που προστέθηκε στο Αγιολόγιο της Ορθοδόξου Εκκλησίας

Newsroom

Άγιος Πορφύριος Καυσοκαλυβίτης: Ο Χριστός προσφέρεται στην Εκκλησία με τα Μυστήριά Του!

Γιατί ο Θεός αφήνει το διάβολο να πειράζει το πλάσμα του, τον άνθρωπο;