Κοινοποιείστε το άρθρο

Ελεύθεροι ξανά” – Φαίδων βοβολης. Οι Έλληνες γιορτάζουν την δημοκρατία στο κέντρο της Αθήνας

Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου σχετικά με την μεγαλειώδη συγκέντρωση της 24ης Ιουλίου στην Ομόνοια για την γιορτή της Δημοκρατίας.

Πάνω από 45.000 Έλληνες γιόρτασαν χθες τη Δημοκρατία ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του κ. Φαίδωνα Βόβολη.

Η ειρηνική πορεία διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε με σημείο εκκίνησης την Πλατεία Ομονοίας ήταν για μία ακόμη φορά μία ηχηρότατη απάντηση του Ελληνικού λαού στο καθεστώς ανελευθερίας που η νυν κυβέρνηση προσπαθεί να επιβάλλει. Η πορεία διαμαρτυρίας ξεκίνησε στις 19:00 από την Πλατεία Ομονοίας, έληξε στην Πλατεία Συντάγματος, με την ομιλία του Επικεφαλής του κινήματός μας κ. Φαίδωνα Βόβολη καθώς και άλλων εκπροσώπων και ήταν καθ’ όλα ειρηνική.

Την ίδια ώρα που στο Προεδρικό Μέγαρο ελάμβαναν χώρα φιέστες και πραγματοποιούνταν βραβεύσεις στελεχών φαρμακοβιομηχανιών, η Ελλάδα πλημμυρίζοντας τους δρόμους της Αθήνας, αντιστέκεται ειρηνικά σε οποιαδήποτε υποχρεωτικότητα, εκβιασμό, εκφοβισμό και κοινωνικό διαχωρισμό.

Οι χιλιάδες Έλληνες που διαδήλωσαν για μία ακόμη φορά, δεν είναι ούτε “αρνητές” του ιού, ούτε “αρνητές” της πανδημίας, ούτε “αρνητές” του ορθολογισμού και ασφαλώς δεν είναι “αρνητές” των επιστημονικών δεδομένων, όπως κάποια χορηγούμενα τηλεοπτικά κανάλια ισχυρίζονται. Οι χιλιάδες Έλληνες ενώνονται απέναντι σε κάθε είδους φασιμό, καταδικάζοντας κάθε φαινόμενο εκβιασμού, υποχρεωτικοτήτων, τρομοκρατίας και διχασμού.

Τέλος, ο Επικεφαλής του κινήματος, αφού ενημερώθηκε σχετικά με περιστατικό που εσυνέβη χθες βράδυ μετά το πέρας της εκδήλωσης και αφορά ρίψη χημικών σε σταθμό του Μετρό, καταδίκασε το περιστατικό και εξέφρασε την πρόθεση να διερευνήσει το εν λόγω συμβάν. “Οι ευθύνες θα αποδοθούν” τόνισε.

Η Ελλάδα θα συνεχίσει να αντιστέκεται με τρόπο σύννομο και αποφασιστικό.

 

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Κοινοποιείστε το άρθρο