ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
ΕιδήσειςΕλλάδα

Ελλείψεις προστασίας εν καιρώ πανδημίας καταγγέλλει το προσωπικό του Γ.Ν. Έλενα Βενιζέλου

Καταγγελία για ολιγωρία και αδιαφορία προς την διοικήτρια του Γ.Ν. Έλενα Βενιζέλου κάνει το προσωπικό εν καιρώ πανδημίας.

Σε καταγγελία για ολιγωρία και αδιαφορία από την διοικήτρια του Γ.Ν. Έλενα Βενιζέλου προχώρησε σήμερα το πρωί προσωπικό και εργαζόμενοι.

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου «ΕΛΕΝΑ  ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ» περιγράφει αναλυτικά στο δελτίο τύπου που εξέδωσε στον τύπο σήμερα το πρωί το λόγο για τον οποίο  αναγκάστηκε να οδηγηθεί σε αυτήν την καταγγελία που αφορά την Διοικήτρια του Γ.Ν. Έλενα Βενιζέλου.

Συγκεκριμένα καταγγέλλουν την Διοικήτρια για την έλλειψη μέσων ατομικής προστασίας για το πάσης φύσεως προσωπικό το οποίο εργάζεται στα Τμήματα και έρχεται σε επαφή με ασθενείς πιθανά φέροντες τον ιό.

Για έλλειψη μέσων συλλογικής προστασίας και προάσπισης της Δημόσιας Υγείας καθότι δεν έχει γίνει αίτημα για απολύμανση στο Δήμο Αθηναίων παρότι υπάρχουν κρούσματα κορωνοϊού COVID -19 στο νοσοκομείο.

Επίσης καταγγέλλουν έλλειψη ενημέρωσης για καίρια θέματα Δημόσιας Υγείας όπως  την ελλιπή ενημέρωση του Δ.Σ. των εργαζομένων σε σχέση με κρούσμα (τα;) που αφορούν σε μέλη του προσωπικού, τους χειρισμούς που έγιναν και τα μέτρα που ελήφθησαν σχετικά με το σοβαρό αυτό θέμα.

Τέλος μέμφονται την Διοίκηση ότι δεν φροντίζει την ασφάλεια των εργαζομένων και των ασθενών υπαινισσόμενοι ότι προκρίνει πολιτικά συμφέροντα.

 

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Related posts

Αυστηρό διάβημα της Ελλάδας στο Αζερμπαϊτζάν

Ρωσία: Η Κίνα έχει δικαίωμα να παίρνει μέτρα για να προστατέψει την «κυριαρχία» της

Newsroom

Σοκάρει η τρίτη κατάθεση της 12χρονη από τον Κολωνό – «Ο Μίχος με πήγαινε σε οίκο ανοχής»

Newsroom