ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Αθλητισμός

Ελληνική ομοσπονδία Tαεκβοντο: Προχωράμε σε ενέργειες για τη δημιουργία αθλητικού κέντρου στην Κεντρική Ελλάδα

Ελληνική ομοσπονδία Tαεκβοντο: Προχωράμε σε ενέργειες για τη δημιουργία αθλητικού κέντρου στην Κεντρική Ελλάδα, όπως ήταν και το όραμα του Αλέξανδρου Νικολαΐδη

 

Ανακοίνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό για τη στέγαση των προπονητικών και αγωνιστικών αναγκών του αθλήματος:

«Η αναζήτηση εγκαταστάσεων προκειμένου να στεγάσουν τις ανάγκες του Ολυμπιακού ταεκβοντό, τα όνειρα των πολλών εκατοντάδων αθλητών-αθλητριών τόσο των εθνικών ομάδων όσο και των κλιμακίων σε Νότια και Βόρεια Ελλάδα, καθώς και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις ενός ολόκληρου αθλήματος, το οποίο εδώ και κάποια χρόνια βρίσκεται σε μια διαρκής αναζήτηση κλειστών γυμναστηρίων για την υλοποίηση των αγώνων του, οδεύει προς οριστική λύση.
Η διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό, με συντονισμένες ενέργειες, προχωρά σε συνεργασίες προκειμένου να δώσει λύση σε ένα σημαντικό πρόβλημα του ελληνικού αθλητισμού και δη του Ολυμπιακού Ταεκβοντό, το οποίο μεταξύ των δυναμικών αθλημάτων, έχει την πρωτοκαθεδρία τόσο σε επίπεδο αθλητών/αθλητριών όσο και σε επίπεδο σωματείων.
Ήδη, στη Βόρεια Ελλάδα, δημιουργήθηκε ειδικός χώρος για τη στέγαση των προπονητικών αναγκών των αθλητών και αθλητριών των κλιμακίων της ΕΤΑΒΕ, ενώ σε τελικό στάδιο, βρίσκονται και οι διαπραγματεύσεις για αντίστοιχο αθλητικό-προπονητικό κέντρο και στη Νότια Ελλάδα.
Παράλληλα, η διοίκηση της ΕΛΟΤ, έχει προχωρήσει στις δέουσες ενέργειες, για τη δημιουργία ενός αθλητικού κέντρου στην Κεντρική Ελλάδα, το οποίο θα είναι αφιερωμένο στους Ολυμπιονίκες μας, όπως άλλωστε ήταν και το όραμα του αείμνηστου Ολυμπιονίκη μας, Αλέξανδρου Νικολαΐδη, ο οποίος έφυγε από κοντά μας τόσο νωρίς.
Η υλοποίησή του όλων των παραπάνω αποτελούν προτεραιότητα για τη διοίκηση της ΕΛΟΤ, η οποία βλέπει τις ανάγκες του αθλήματος να αυξάνονται όλο και πιο πολύ μέρα με τη μέρα, γεγονός που την υποχρεώνει να βρίσκεται σε συνεχείς διαβουλεύσεις τόσο με την τοπική αυτοδιοίκηση όσο και με τους αρμόδιους φορείς, για να μπορέσει να δώσει λύση σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα. Προτεραιότητά μας ήταν και παραμένουν οι αθλητές και εκεί επικεντρωνόμαστε. Γιατί ο ρόλος που καλείται να παίξει το Ολυμπιακό ταεκβοντό, είναι η αδιάλειπτη παρουσία του στις κορυφαίες θέσεις των μεγάλων αθλητικών γεγονότων ανά την υφήλιο.

Related posts

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου: Ξαφνικά λιποθύμησε η 25χρονη Ανίτα Αλβάρεζ μέσα στην πισίνα

Σφραγίζουν τα εισιτήρια για τους ομίλους οι τρεις ελληνικές ομάδες

Πέντε ελληνικά μετάλλια στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα Νέων Ανδρών/Νέων Γυναικών, Παίδων/Κορασίδων & Kids