ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Ροή Ειδήσεων

Εμάν προς Ντέιβιντ Μπέκαμ:«H ομοφυλοφιλία είναι για τα ζώα και όχι για τους ανθρώπους»

Γυναίκα από το Κατάρ ξέσπασε όταν τη ρώτησε ο πρώην διάσημος ποδοσφαιριστής Ντέιβιντ Μπέκαμ  για την ΛΟΑΤΚΙ+ – «Δεν είμαστε ζώα»

Μία… απρόσμενη συμπεριφορά αντιμετώπισε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με την 60χρονη Shams Al-Qassabi στη Ντόχα.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής βρέθηκε εκεί ως το «πρόσωπο του Παγκοσμίου Κυπέλλου» που ξεκινά στις 20 Νοεμβρίου.

Για τις ανάγκες της πρώτης του προωθητικής ταινίας, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ βρέθηκε με τη σπουδαία μαγείρισσα, η οποία φροντίζει τη βασιλική οικογένεια του Κατάρ και την κόρη της, Εμάν.

Ωστόσο, ενώ η συνάντησή τους κυλούσε ήρεμα, μια κουβέντα για την LGBTQ κοινότητα που δεν είναι αποδεκτή στο Κατάρ «άναψε τα αίματα» κι έκανε έξαλλη την Εμάν, η οποία τόνισε πως η ομοφυλοφιλία είναι για τα ζώα και όχι για τους ανθρώπους.

«Η ομοφυλοφιλία δεν είναι αποδεκτή στο Κατάρ. Έρχεται σε αντίθεση με την ανθρώπινη φύση, αντίκειται στην επιστήμη και τον πολιτισμό μας. Δεν είμαστε ζώα εδώ», του είπε η νεαρή που εκτελούσε χρέη «μεταφράστριας» ανάμεσα σε εκείνον και τη μητέρα της.

«Ο Θεός μας έχει διαφοροποιήσει από τα ζώα.

Μας δημιούργησε ως άνδρες και γυναίκες. Αυτό συμβαίνει μόνο επειδή κάποιοι άνθρωποι έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά ως παιδιά και τους κάνει να φοβούνται τους ανθρώπους του ίδιου φύλου», συμπλήρωσε.

«Oι ομοφυλόφιλοι οπαδοί μπορεί να συλλαμβάνονται και να ξυλοκοπούνται»

Ο Ντέιβιντ Τζόουνς, ως απεσταλμένος της Daily Mail στην Ντόχα, σχολιάζει και παίρνει θέση σχολιάζοντας:

«Οι άνθρωποι μπορεί να μην συλλαμβάνονται επειδή έδειξαν σημάδια μη ετεροφυλοφιλικής συμπεριφοράς, αν και ποιος ξέρει πώς οι αρχές θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν το σύστημα παρακολούθησης υψηλής τεχνολογίας που μου έδειξαν στο κέντρο διοίκησης που μοιάζει με τη Νάσα και μέσω αυτού θα παρακολουθεί τα οκτώ στάδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου;

Ούτε η λευκοντυμένη, εξ ολοκλήρου ανδρική αστυνομία του Κατάρ (η υποσχεθείσα εισαγωγή γυναικών στο σώμα δεν έχει γίνει ακόμη) είναι πιθανό να προκαλέσει διεθνές σκάνδαλο εισβάλλοντας σε δωμάτια ξενοδοχείων και fan-zones σέρνοντας ανθρώπους για να συλληφθούν και να ξυλοκοπηθούν, καθώς συμβαίνει συνήθως όταν τα μάτια του κόσμου στρέφονται μακριά».

Τονίζουμε πως -προς το παρόν τουλάχιστον- ο Μπέκαμ δεν έχει πάρει θέση.

Related posts

Σε ισχύ ο νέος Εργασιακός νόμος: Διαβάστε τις νέες αλλαγές σε υπερωρίες, διαλείμματα και κυριακάτικη απασχόληση

Newsroom

Πανδημία – Πλεύρης: Προς πλήρη αποκλιμάκωση για τους εμβολιασμένους – Το Πάσχα κοντά στην κανονικότητα

Νότια Εύβοια: Οριοθετήθηκε η φωτιά σε Κάρυστο και Μαρμάρι

Newsroom