ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Ψυχολογία

Καλημέρα: Ένα γλυκό και αισιόδοξο μήνυμα για να ξεκινήσετε την ημέρα σας όμορφα

Καλημέρα: Ένα γλυκό και αισιόδοξο μήνυμα για να ξεκινήσετε την ημέρα σας όμορφα

Καλημέρα Άγγελοι μου, τους είπα όπως κάθε πρωί. Τι επιθυμείτε σήμερα να πούμε στους αγαπημένους μας επίγειους Αγγέλους για καλημέρα;

 

– Θα τους μιλήσουμε για την Ελευθερία, μου απάντησαν με γλυκύτητα.
– Ωραία. Καθοδηγήστε με. Ευχαριστώ.

– Έχετε γεμίσει τη Ζωή σας με κανόνες, με διαδικασίες, με πρέπει. Βάζετε κουτάκια παντού. Ενώ η Ψυχή είναι Ελεύθερη! Επιθυμεί να βιώσει την Ελευθερία!

Καθημερινά να βρίσκετε λίγο χρόνο για εσάς. Να κλείνετε τα μάτια και να αφήνετε την Ψυχή σας Ελεύθερη να σας ταξιδέψει σε εκείνο το σημείο μέσα στο Σύμπαν που νιώθετε Ελεύθεροι από περιορισμούς, από πρέπει, από γιατί και από διαδικασίες. Εγκλωβίζεστε μέσα σε όλα αυτά και τα χρησιμοποιείτε σαν δεκανίκια. Κρύβεστε πίσω από τις διαδικασίες γιατί φοβάστε.

Ζήσε, μέσα από την Ελευθερία της Ψυχής! Δεν είσαι ένα σώμα που μέσα του κατοικεί μία Ψυχή. Είσαι μία Ψυχή που συγκρατεί ένα σώμα. Ζήσε! Ανέπνευσε βαθιά και ζήσε! Επέτρεψε στα μάτια σου να γεμίσουν με δάκρυα από χαρά για την Ελευθερία που μέσα σου κατοικεί και περιμένει να εκδηλωθεί, που νιώθεις μέσα σου να κυλάει στις φλέβες σου, που καλείσαι να βιώσεις στην καθημερινότητα σου. Ζήσε! Ήρθες εδώ για να ζήσεις Ελεύθερος! Για να γευτείς τη Ζωή σε όλα τα επίπεδα, σε όλο της το μεγαλείο! Μην περιορίζεσαι.

Νιώσε ελεύθερος να πάρεις αποφάσεις και πρωτοβουλίες! Νιώσε ελεύθερος να ζήσεις! Με Αγάπη. Όταν η Αγάπη μπαίνει μπροστά, τότε όλα γίνονται σωστά!

Με αυτά τα όμορφα, γεμάτα Αγάπη λόγια σας λέμε καλημέρα σήμερα! Να έχετε μία όμορφη μέρα!

Αγάπη και Φως

Χρυσάφη Μαρία
Αγγέλων Φως

Related posts

Το παιδί μου είναι θύμα bullying;

Newsroom

Πες μου ποιο είναι το αγαπημένο σου χρώμα, να σου πω ποιός είσαι…

Newsroom

Πώς το TikTok έχει γίνει ένα επικίνδυνο μέρος αναπαραγωγής ψυχικών διαταραχών