Κοινοποιείστε το άρθρο

Ενοχλημένος ο «ειδικός» Θ.Βασιλακόπουλος από τους πυρόπληκτους: «Έπρεπε να φοράνε μάσκα όσοι έτρεχαν να σωθούν από τη φωτιά» 

Ο καθηγητής Πνευμονολογίας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, ενοχλήθηκε με τους κατοίκους της Εύβοιας που έτρεχαν να σωθούν και δεν φορούσαν μάσκα! 

Την ώρα που η φωτιά έκαιγε τα σπίτια τους και αυτοί έτρεχαν στα φέρι μποτ για να σωθούν ο «ειδικός» της κυβέρνησης Θ.Βασιλακόπουλος, θεωρεί πως θα έπρεπε να τους απασχολεί περισσότερο ο κορωνοϊός.

«Έβλεπα λοιπόν τους ανθρώπους μέσα στο ferry-boat. Μέσα εκεί λοιπόν συνωστίζονταν χιλιάδες άνθρωποι για να σωθούν. Εκεί έπρεπε όλοι να φοράνε μάσκες και για να προστατευτούν από τη φωτιά και για τον κορωνοϊό. Καταλαβαίνω ότι είναι πολύ δύσκολη στιγμή όταν τρέχεις να σωθείς, αλλά όλοι πρέπει να φοράμε μάσκα», είπε χαρακτηριστικά.
Αξιόλογο είναι να επισημάνουμε ότι αυτές τι δύσκολες ώρες που συνάνθρωποι μας έχασαν κόποι και περιουσίες μια ζωής, κοντέψανε να καούν και οι ίδιοι, ενώ τα δάση ο πνεύμονας της κάθε περιοχής  υπέστη μεγάλη περιβαλλοντολογική καταστροφή βλέπουμε  στα κανάλια να βγαίνουν και για αυτό και να μιλάνε οι ειδικοί  !!!
Τα συμπεράσματα δικά σας !
What’s your Reaction?
+1
0
+1
2
+1
1
+1
4
+1
1
+1
1
+1
3
Κοινοποιείστε το άρθρο