ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΕιδήσειςΕπικαιρότητα

Ενοχλήθηκε το Μαξίμου για τις τοποθετήσεις Μάζη για το Τσεσμέ

Ενοχλήθηκε το Μαξίμου για τις τοποθετήσεις Μάζη για το Τσεσμέ

Από πολυ ψηλά από την κυβέρνηση επιδιώκουν να σταματήσουν και να φιμώσουν την προβολή των θέσεων του έγκριτου καθηγητή Ιωάννη Μάζη γιατί άραγε;;;

Η απόφαση του Μεγάρου Μαξίμου αναφορικά με την επικείμενη εισβολή του Τουρκικού υδρογραφικού πλοίου Τσεσμέ στο Αιγαίο, ήταν η «ήπια» επικοινωνιακή διαχείριση του θέματος. Το περίγραμμα που αποφασίστηκε στην σύσκεψη ήταν ότι «πρόκειται για διεθνή ύδατα, για πάγια πρακτική» κλπ. Θεώρηση την οποία είχαν αρχίσει να διακινούν μέσω της ομάδας ηλεκτρονικής επικοινωνίας και φιλικούς λογαριασμούς.

Όλα αυτά τελείωσαν σήμερα με την εμφάνιση του έγκριτου καθηγητή Ιωάννη Μάζη στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1.

Όπου ο καθηγητής τεκμηρίωσε με ατράνταχτα επιχειρήματα ότι όχι μόνον δεν μιλάμε για ανώδυνη διέλευση, αλλά το αντίθετο, για πολεμική πρόκληση! Λέγοντας χαρακτηριστικά ότι το Τσεσμέ και ο τουρκικός στόλος πρέπει να προειδοποιηθούν για καταβύθιση και να βυθιστούν εάν δεν υπακούσουν.

Διαβάστε επίσης: Ο Ιωάννης Μάζης εξηγεί γιατί πρέπει να βυθιστεί το Τσεσμέ (video)

 

Το γεγονός αυτό προκάλεσε μεγάλη δυσαρέσκεια στο μέγαρο Μαξίμου, αφού κατέστρεψε όλη την επικοινωνιακή τακτική που είχε αποφασιστεί. Τώρα, προσπαθούν να εμποδίσουν περαιτέρω εμφανίσεις του καθηγητή, τουλάχιστον στα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας. Άγνωστο εάν το καταφέρουν καθώς η παρέμβαση του κ. Μάζη έχει ήδη συγκεντρώσει δεκάδες χιλιάδες προβολές.

 

 

 

 

Πηγη newsbreak.gr/

 

Related posts

Σάλος με τη Pfizer: Κρυφό βίντεο με στέλεχος να αναφέρει η Covid είναι «αγελάδα για άρμεγμα χρημάτων»

Αρκίτσα: Ιερόσυλοι διέρρηξαν εκκλησία και έκλεψαν το Άγιο Μύρο

Πτολεμαΐδα: Πώς η λειτουργία των εργοστασίων της ΔΕΗ, μπορεί να γίνει οικονομική λύση θέρμανσης

Newsroom