ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΕπικαιρότηταΜουσική live - Νέες ΚυκλοφορίεςΠολιτισμός

Εορταστικό «Πέφτει η νύχτα με Ρυθμό» με τις Δέσποινα Βανδή, Ηρώ και Τάμτα (Φωτογραφίες)

Η Δέσποινα Βανδή υποδέχτηκε την Ηρώ και την Τάμτα στο εορταστικό Exclusive Live Event «Πέφτει η νύχτα με… ΡΥΘΜΟ».

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, το έβδομο live του «Πέφτει η νύχτα με Ρυθμό».

Παρουσιάστρια η Γιώτα Τσιμπρικίδου, η οποία υποδέχτηκε στο stage της αίθουσας Vmax Sphera των Village Cinemas, στο The Mall Athens, τρεις κορυφαίες τραγουδίστριες. Την Δέσποινα Βανδή, την Ηρώ και την Τάμτα. Οι τρεις δημοφιλείς καλλιτέχνιδες ερμηνεύσαν μεγάλες επιτυχίες τους για τους θεατές, μεταξύ άλλων το κορυφαίο και διαχρονικό γιορτινό hit της Δέσποινας Βανδή, «Χριστούγεννα».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το έβδομο live του «Πέφτει η νύχτα με Ρυθμό» έγινε με την υποστήριξη του κέντρου Διοτίμα, της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης που έχει ως όραμα την ανάδειξη και άρση των έμφυλων διακρίσεων, και στόχο την ενδυνάμωση των γυναικών.

Η Τάμτα για ακόμα μια φορά κατάφερε να μαγέψει το κοινό με την εμφάνιση της και την ερμηνεία της. Επέλεξε να  τραγουδήσει την νέα της επιτυχία, από το νέο της δίσκο Indetity Crisis, “Άλλο τι λέω”.

Κορυφαίες στιγμές της βραδιάς ήταν τα ντουέτα της Δέσποινα Βανδή με τις δυο καλεσμένες της.

Η Δέσποινα Βανδή τραγούδησε όλες τις μεγαλύτερες επιτυχίες της. Ωστόσο κατά τη διάρκεια της βραδιάς, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της, καθώς αναφέρθηκε στο τραγούδι «Μέχρι Μάη Μήνα», το οποίο η ίδια έχει συνδυάσει με τη ψυχολογία της μητέρας της που βίωσε αυτή την τραγική απώλεια, πριν αρκετά χρόνια.

Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Αυτό το τραγούδι με συγκινεί πάρα πολύ. Ξέρετε κάποια από τα τραγούδια μου – ας μιλήσω για εμένα – έχουν μέσα κάποιες ιστορίες, όταν τα ηχογραφώ, τα περισσότερα δηλαδή, σκέφτομαι καταστάσεις, ανθρώπους, μοιραία συμβαίνει αυτό, γίνεται αβίαστα. Αυτό το τραγούδι το έχω συνδυάσει με τη ψυχολογία της μητέρας μου, που έχασε τον πατέρα μου. Τον χάσαμε πριν πολλά χρόνια. Είναι συνδυασμένο με την απώλεια του μπαμπά και με συγκινεί γιατί νιώθω ότι οι συγκεκριμένοι στίχοι συγχρονίζονται με τη ψυχολογία της. Θα προσπαθήσω να μην σκεφτώ τίποτα, πάρα μόνο τις νότες», είπε η Δέσποινα Βανδή και ξεκίνησε να ερμηνεύει το κομμάτι «Μέχρι Μάη Μήνα».

Στο τέλος του τραγουδιού δεν μπόρεσε να κρατήσει την συγκίνηση της, με το κοινό να χειροκροτεί και να της δείχνει την αγάπη του για ακόμα μια φορά.

Το greekaffair βρέθηκε εκεί και σας μεταφέρει το κλίμα.

 

Φωτογραφίες: Ιωάννης Αρμυριώτης

 

Related posts

Συνταρακτικές αποκαλύψεις: Εργαστήρια των ΗΠΑ στην Μαριούπολη – Πειραματίζονταν με χολέρα πάνω σε παιδιά

Newsroom

Αρνητική ενέργεια: Πώς θα την ξεφορτωθείς με απλούς και πρακτικούς τρόπους

Newsroom

Μαρία Ηλιού – Σμύρνη: Η καταστροφή μιας κοσμοπολίτικης πόλης 1900-1922