ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
ΟικονομίαΡοή Ειδήσεων

Eπίδομα 534: Σήμερα η πληρωμή για τις αναστολές Δεκεμβρίου

Eπίδομα 534: Σήμερα η πληρωμή για τις αναστολές Δεκεμβρίου

Για κάθε ημέρα αναστολής, ο μισθωτός αποζημιώνεται από το κράτος με 17,8 ευρώ – Καταβάλλεται σήμερα και η δεύτερη δόση του δώρου των Χριστουγέννων

 

Ξεκινούν σήμερα οι πληρωμές της ειδικής αποζημίωσης για εργαζομένους που τέθηκαν σε αναστολή σύμβασης εργασίας τον Δεκέμβριο του 2020. Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας, πιστώνονται σήμερα οι τραπεζικοί λογαριασμοί εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα, των οποίων οι συμβάσεις εργασίας τέθηκαν σε αναστολή τον Δεκέμβριο του 2020.

Σημειώνεται ότι το συνολικό ποσό που θα καταβληθεί ανέρχεται στα 325,7 εκατ. ευρώ και αφορά 645.054 δικαιούχους και 168.199 επιχειρήσεις.

Οι εργαζόμενοι των πληττόμενων επιχειρήσεων θα λάβουν την αποζημίωση ειδικού σκοπού με βάση τα 534 ευρώ. Για κάθε ημέρα αναστολής η αποζημίωση φτάνει τα 17,8 ευρώ.

Δώρο Χριστουγέννων

Εκτός από την αποζημίωση ειδικού σκοπού, οι μισθωτοί που έχουν χρόνο αναστολής τον Δεκέμβριο λαμβάνουν σήμερα και το δεύτερο τμήμα του δώρου Χριστουγέννων από το κράτος. Πρόκειται για την αναλογία της αναστολής από την 1η έως τις 31 Δεκεμβρίου.

 

 

Πηγη

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Related posts

Ρωσία: Στη Λευκορωσία έφτασε αντιπροσωπεία, έτοιμη για διαπραγματεύσεις με την Ουκρανία

Newsroom

Bitcoin: «Έσβησε» όλη τη χασούρα του 2022 μέσα σε 14 ημέρες

Newsroom

Πλεύρης: «Όχι» σε οριζόντια μέτρα και lockdown

Newsroom