ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
Επικαιρότητα

Επικοινωνία Μητσοτάκη – ΡΑΜΑ  για τον τρόπο εισόδου εργατών γης στην Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Επικοινωνία  Μητσοτάκη  – ΡΑΜΑ  για τον τρόπο εισόδου εργατών γης στην Ελλάδα  (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι πρωθυπουργοί των δύο χωρών εξέτασαν τους τρόπους κάτω από τους οποίους θα μπορούν να έλθουν στη χώρα μας χιλιάδες εργάτες γης από τη γειτονική χώρα. 

 

Όπως ανέφερε ο διευθυντής σύνταξης του in.gr, Βασίλης Κανέλλης, λόγω του κορωνοϊού ο έλεγχος για την είσοδο των εργατών από την Αλβανία θα είναι αυστηρός και θα γίνει κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις. 

«Όλοι όσοι έλθουν θα έχουν υγειονομικά διαβατήρια, ενώ θα παρακολουθούνται στενά από τις αρμόδιες Αρχές» σημείωσε ο Βασίλης Κανέλλης, υπογραμμίζοντας ότι η μέχρι τώρα ζήτηση από τους αρμόδιους φορείς είναι αρκετά αυξημένη.

Παράλληλα, ο διευθυντής σύνταξης του in.gr ανέφερε ότι η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο να δοθεί εργασία σε πρόσφυγες και μετανάστες που φιλοξενούνται στις δομές της χώρας. Το σχετικό αίτημα για αξιοποίηση δυναμικού των προσφύγων που φιλοξενούνται σήμερα σε δομές που έχουν εγκατασταθεί σε Βέροια, Αλεξάνδρεια, Διαβατό και Κάτω Μηλιά Πιερίας, ώστε να καλυφθεί και το επιπλέον κενό που φαίνεται ότι θα δημιουργηθεί σε εργάτες γης σε Ημαθία και Πέλλα, έθεσε η νεοσύστατη Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Φρούτων-Πυρηνοκάρπων και Αχλαδιών.

 

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Related posts

Επιστολή Δένδια σε Μπορέλ: Με αφορμή την παράνομη δραστηριότητα τουρκικών αλιευτικών στο Φαρμακονήσι

Newsroom

Μετακινήθηκαν από την 6η ΕΜΑΚ και Πυροσβέστες που είχαν εμβολιαστεί, ή νοσήσει!

Ο ΕΟΔΥ συνέλεξε παράνομα προσωπικά δεδομένα προσκρούοντας έτσι το GDPR

Newsroom