ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Υγεία

Επιστήμονες μελέτησαν τι κάνει το εμβόλιο – Τα αποτελέσματα σοκάρουν

Επιστήμονες τι κάνει το εμβόλιο – Τα αποτελέσματα σοκάρουν

Ο Dr. Richard Fleming Ph.D., MD, JD σε συνεργασία με τον Kevin McCairn Ph.D. μελέτησαν σε μικροσκόπιο το τι κάνει το εμβόλιο της Pfizer κατά του κορωνοϊού στο ανθρώπινο αίμα. 

 

Όπως ισχυρίζεται ο Dr. Fleming σε βίντεο που δημοσιεύθηκε στις 25 Οκτωβρίου του 2021 η έρευνα έγινε αφότου ο FDA (Οργανισμός Φαρμάκων και Τροφίμων στις ΗΠΑ) απέτυχε να διευκρινίσει επαρκώς τις ερωτήσεις που ο ίδιος έστειλε στον οργανισμό και τα αποτελέσματα της έρευνας του είναι άκρως ανησυχητικά. 

«Αποφασίσαμε να διερευνήσουμε τι υπάρχει στην πραγματικότητα σε αυτά τα εμβόλια φαρμάκων, αλλά κάναμε περισσότερα από όσα έκαναν οι άνθρωποι στο παρελθόν βάζοντας απλώς σταγόνες του εμβολίου κάτω από ένα μικροσκόπιο», είπε ο Dr. Fleming.

 «Το πραγματικό ερώτημα είναι τι κάνει πραγματικά αυτό το εμβόλιο όταν χτυπά το αίμα;»

Οι γιατροί εξέτασαν το αίμα του Dr. McCairn στο μικροσκόπιο και μετά εξέτασαν το αίμα σε συνδυασμό με φυσιολογικό ορό. Στην συνέχεια, ανέμιξαν το Pfizer BioNTech στο αίμα και το συνέκριναν με το δείγμα φυσιολογικού ορού.

Εξέτασαν επίσης το εμβόλιο από μόνο του, τον φυσιολογικό ορό από μόνο του, και επανέλαβαν αυτά τα βήματα πολλές φορές.

Οι καταγραφές αίματος στο μικροσκόπιο δείχνουν πώς μοιάζουν κανονικά τα ερυθρά αιμοσφαίρια, όταν συνδυάζονται με φυσιολογικό ορό και όταν συνδυάζονται με το τρύπημα Pfizer.

 Στην περιοχή όπου προστέθηκε το εμβόλιο, σύμφωνα πάντα με τους δύο επιστήμονες, τα ερυθρά αιμοσφαίρια φάνηκαν «να αραιώνουν και να χάνουν μέρος του κόκκινου χρώματός τους».

Ο Dr Φλέμινγκ εξήγησε, «μπορείτε να δείτε τώρα τα κύτταρα να αρχίζουν να επιπλέουν μαζί και να αρχίζουν να συσσωρεύονται… Αυτό δείχνει την απώλεια είτε του οξυγόνου είτε της αιμοσφαιρίνης που αποσύρεται. Και η συσσωμάτωση τώρα, αυτή η φλεγμονή και η θρόμβωση που συμβαίνει με τα ερυθρά αιμοσφαίρια απλώς και μόνο με την προσθήκη του εμβολίου πήρε μόλις 1 ή 2 λεπτά για να γίνει πράγματι ορατή….».

Μετά από ένα ακόμη λεπτό, τα ερυθρά αιμοσφαίρια είχαν χάσει ακόμη περισσότερο την ικανότητά τους να μεταφέρουν οξυγόνο.

Στατικές εικόνες από το μικροσκόπιο δείχνουν το σημείο όπου έγινε η ένεση με το εμβόλιο Pfizer, με αποτέλεσμα το οξυγόνο ή η αιμοσφαιρίνη στα ερυθρά αιμοσφαίρια, με τα οποία ήρθε σε επαφή το σκεύασμα να γίνει ανοιχτό κόκκινο ή ροζ, ενώ το περιβάλλον αίμα παρέμεινε σκούρο κόκκινο και γεμάτο οξυγόνο.

Related posts

Προ των πυλών η απειλή της γρίπης των πουλερικών στην Ελλάδα

Newsroom

Ιωάν. Ιωαννίδης ο παγκοσμίου εμβέλειας Έλληνας επιστήμονας λέει: Ο Covid-19 η πανδημία είναι το «φιάσκο του αιώνα»; (ΒΙΝΤΕΟ)

Newsroom

Αυτοκτονικός ιδεασμός: Ενδείξεις υψηλού κινδύνου αυτοκτονίας