ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Ορθοδοξία

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ:«Μόνο με τις κάρτες θα κινήστε. Τα χρήματα θα καταργηθούν»

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ:«Μόνο με τις κάρτες θα κινήστε. Τα χρήματα θα καταργηθούν»

Αγιορείτης Γέροντας Προειδοποιεί για το… ΚΑΚΟ που φέρνει η κυβέρνηση

 

Σιγά-σιγά, μετά την κάρτα και την ταυτότητα, δηλαδή το «φακέλωμα», θα προχωρήσουν πονηρά στο σφράγισμα. Με διάφορα πονηρά μέσα θα κάνουν εκβιασμούς, για να δέχονται οι άνθρωποι το σφράγισμα στο μέτωπο ή στο χέρι.

Θα δίνη κανείς την κάρτα στο κατάστημα και θα ψωνίζει, και ο καταστηματάρχης θα παίρνει τα χρήματα από την Τράπεζα. Όποιος δεν θα έχει κάρτα, δεν θα μπορεί ούτε να πουλάει ούτε να αγοράζει .

Από το άλλο μέρος θα αρχίσουν να διαφημίζουν «το τέλειο σύστημα», το σφράγισμα με ακτίνες λέιζερ στο χέρι ή στο μέτωπο, που δεν θα διακρίνεται εξωτερικά. Συγχρόνως στην τηλεόραση θα δείχνουν ότι ο τάδε πήρε την κάρτα του τάδε και του πήρε τα χρήματα από την Τράπεζα και θα λένε συνέχεια: «Πιο σίγουρο είναι το σφράγισμα με ακτίνες λέιζερ στο χέρι ή στο μέτωπο, γιατί μόνον ο κάτοχος ξέρει το νούμερο του.

Το σφράγισμα είναι το τελειότερο σύστημα. Ούτε το κεφάλι μπορεί να πάρει ο άλλος ούτε το χέρι ούτε το σφράγισμα το βλέπει». Γι’ αυτό αφήνουν τώρα τους ληστές, τους κακοποιούς, να οργώνουν. Θα πουν μετά οι αρμόδιοι: «Δυστυχώς δεν μπορούμε να τους να τους ελέγξουμε.

Ο έλεγχος μόνο με το κομπιούτερ μπορεί να γίνει» και θα προχωρήσουν στο σφράγισμα. Θα χτυπάει μετά το κομπιούτερ, θα βλέπει αν είσαι σφραγισμένος, για να σε εξυπηρετήσει ή όχι. Τα τριάμισι χρόνια θα είναι δύσκολα και θα την πληρώσουν μερικοί που δεν θα συμφωνήσουν με αυτό το σύστημα.

Γι’ αυτούς όλο και κάποια αιτία θα βρίσκουν και θα τους κλείνουν στην φυλακή. Αποσπάσματα από το βιβλίο: Γέροντος Παΐσίου Αγιορείτου ΛΟΓΟΙ Β’ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΦΥΠΝΗΣΗ – σελίδα 185 -186 – 187 ΕΚΔΟΣΗ: Ιερόν Ησυχαστήριον “Ευαγγελιστής Ιωάννης ο Θεολόγος” Σουρωτή Θεσσαλονίκης

https://www.youtube.com/watch?time_continue=60&v=14ggrwiCpXs&feature=emb_logo

 

Related posts

Άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης : Καύση των νεκρών ώστε να ξεχάσουν την άλλη ζωή

Η εμφάνιση του Αρχαγγέλου Ραφαήλ

Newsroom

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης των Αγίων…

Newsroom