Κοινοποιείστε το άρθρο

Ερευνήτρια Λέσχης Μπιλντερμπέργκ: Η αλήθεια για την πανδημία

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ” είναι το επόμενο βιβλίο της γνωστής ερευνήτριας της Λέσχης Μπιλντερμπέργκ και όχι μόνο, Κριστίνα Μαρτίν Χιμένεθ, το οποίο θα αρχίσει να διανέμεται στις 14 Ιουλίου.

 

 

Στην σύνοψη του βιβλίου η Χιμένεθ αναφέρει μεταξύ άλλων το ιστορικό της πανδημίας, ενώ εκτιμάει πως η ιστορία με τον κορονοϊό ήταν πόλεμος καθώς τα γεωπολιτικά γεγονότα δεν συμβαίνουν απομονωμένα.

“Στις 31 Δεκεμβρίου 2019 η Κίνα ενημέρωσε τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) για την εμφάνιση αρκετών περιπτώσεων πνευμονίας άγνωστης αιτίας στο Wuhan, πόλη Hubei. Στις 23 Ιανουαρίου το Hubei έκλεισε. Στις 31 Ιανουαρίου ο ΠΟΥ διέταξε παγκόσμια έκτακτη κατάσταση υγείας. Αφού το ανώτατο υγειονομικό σώμα στον κόσμο δήλωσε την εμφάνιση αυτής της παγκόσμιας πανδημίας και δημοσιογράφοι, κυβερνώντες και πολιτικοί – αν και όχι όλοι – την δέχτηκαν χωρίς να χαρούν, τα δυσάρεστα ερωτήματα έμειναν αναπάντητα:

  • Γιατί τόση επιμονή στη διακοπή του κόσμου, στον περιορισμό μας στο σπίτι;
  • Ποια ήταν η πραγματική προέλευση του ιού;
  • Είχε πει την αλήθεια η Κίνα;
  • Ήταν επίθεση από την Αμερική;
  • Για την Cristina Martín, μετά από πολλά χρόνια αφιερωμένα στη μελέτη του γεωπολιτικού-οικονομικού κόσμου, το πλαίσιο της κρίσης covid-19 ήταν ξεκάθαρο: ήταν πόλεμος, και τα γεωπολιτικά γεγονότα δεν συμβαίνουν απομονωμένα, όλα συνδέονται με Το ένα το άλλο, και επίσης, συμβαίνουν σε συγκεκριμένες περιστάσεις και με πολύ ακριβή οικονομικά συμφέροντα και συμφέροντα εξουσίας. Σε αυτό το νέο βιβλίο, αυτά και άλλα βασικά ερωτήματα θα βρουν μια ξεκάθαρη απάντηση, λέει η σύνοψη…
What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Κοινοποιείστε το άρθρο