ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΑπόψειςΥγεία

Εργαστηριακοί ιοί και επικίνδυνα εμβόλια

Εργαστηριακοί ιοί και επικίνδυνα εμβόλια

Τα τελευταία χρόνια εμφανίζεται ένα διαβολικό, επικίνδυνο και θλιβερό φαινόμενο όσον αφορά τις ασθένειες: Ιοί δημιουργούνται στα επιστημονικά εργαστήρια και διοχετεύονται στο περιβάλλον, προκειμένου να πωλούνται εμβόλια από τα οποία θησαυρίζουν τεράστιες φαρμακευτικές εταιρείες και τα οποία επίσης θεωρούνται πολύ επικίνδυνα για την ανθρώπινη υγεία!

Τα πρόσφατα παραδείγματα της «γρίπης των πτηνών», της «γρίπης των χοίρων» και της «ολλανδικής γρίπης» καταδεικνύουν ότι ο άνθρωπος ήδη βρέθηκε εγκυωβλισμένος ανάμεσα στην κίνδυνο του ιού και τον κίνδυνο των φαρμάκων, με τον τομέα της διεθνούς ενημέρωσης  να παίζει έναν αδιανόητα βρώμικο ρόλο.
Σημαντικά στοιχεία φανερώνουν ότι αυτή η διαδικασία θα οδηγήσει σε ζοφερό μέλλον, αφού οι αρρώστιες επιλέχθηκαν ως ένα από το μέτρα εξόντωσης από κάποιους «εκλεκτούς» της διεθνούς ελιτ, προκειμένου να πετύχουν μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού και να ελέγξουν απόλυτα τὴν ανθρωπότητα.
Να αναφέρουμε ότι ο 20ός αιώνας ανέπτυξε τον τομέα της γενετικής επιστήμης  που ονομάζεται “ευγονική” και ασχολείται με τον περιορισμό της αναπαραγώγής ατομών με βιολογικά προβλήματα καὶ τὴν προαγωγή ἄλλον με επιθυμητά κληρονομήσιμα χαρακτηριστικά. Η ευγονική εμφάνιση εφιαλτικές εφαρμογές κυρίως κατά τη χιτ λερική περίοδο, εξοντώνοντας διακάδες χιλιάδες ανθρώπους για να “καθαριστεί”η Άρια φυλή..
Παρόμοιους στόχους, δυστυχώς, φαίνεται ότι. έχουν θέσει και σήμερα οι διεθνιστές ισχυροί,. προκειμένου να «καθαριστεί» η κόσμος από δισεκατομμύρια ανεπιθύμητους και να φθάσουμε στη κοινωνία του απόλυτου ελέγχου τους.
Ο ιός του AIDS εμφανίστηκε και εξαπλώθηκε στις αφρικανικές χώρες τη δεκαετία του’80, λίγα χρόνια αφότου οι ΗΠΑ χαρακτήρισαν ως κεντρικό ζήτημα εθ.νικής ασφάλειας τη μείωση του πληθυσμού στον Τρίτο Κόσμο (10 Δεκ. 19741).  Σήμερα, οι περισσότερο ερευνητές έχουν απορρίψει τη θεωρεία ότι τοAIDS μεταδόθηκε τυχαία από τον πράσινο πίθηκο στον άνθρωπο.
Αποκαλυπτικά στοιχεία ενισχύουν, τους ισχυρισμούς επιστημόνων ότι ο ιὸς αυτὸς (HIV) .αποτελεί εργαστηριακό κατασκεύασμα από άλλους δύο ομοίους σχεδόν γονιδιακά ιούς, που με πειράματα σε φυλακισμένους στις ΗΠΑ διοχετεύτηκε στους ανθρώπους στα τέλη της δεκαετίας του’70.
Αξιοσημείωτο είναι, ότι αναλογικά εξολοθρεύονται από AIDS κυρίως οι έγχρωμοι πληθυ.σμοί της Αφρικής και της Ασίας, ενω είναι πολύ μικρές οι απώλειες σε Β.Αμερική και Ευρώπη. Εφιαλτικούς, στόχους φημολογείται ότι εξυπηρετούν  (σε πειραματικό στάδιο.) και οι γνωστοί πια ψεκασμοί (chemtrails) από αεροπλάνα χωρίς δια κριτικά, ένα παγκόσμια φαινόμενο των τελευταίων χρόνων, σαφέστατα υπαρκτή, αλλά ανεξήγητο από τους επίσημους φορείς, παρά τις συνεχείς επερωτήσεις.  στα Κοινοβούλια, τα video που το καταγράφουν, καθώς και τις ασθένειες που παρατηρείται να συνδέονται με αυτούς τους ψεκασμούς.

Απόσπασμα από το βιβλίο  «Κόκκινο χαλί για τον Αντίχριστο»

Related posts

O Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας χτυπάει «Καμπανάκι»: Ο κόσμος πρέπει να προετοιμαστεί για νέα πανδημία γρίπης- Είναι αναπόφευκτη

Newsroom

Είναι γεγονός το πρώτο περιστατικό αλλεργικής αντίδρασης στη χώρα μας από το εμβόλιο της Pfizer

Ρίγανη: Όσα πρέπει να ξέρουμε για τις  θεραπευτικές και θρεπτικές ιδιότητες και που βοηθάει

Newsroom