ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΕιδήσειςΚοινωνία

Εθελοντές των ειδικών δυνάμεων από όλη την Κρήτη ετοιμάζονται να βρεθούν στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο

Εθελοντές των ειδικών δυνάμεων από όλη την Κρήτη ετοιμάζονται να βρεθούν  στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο

Εθελοντές των ειδικών δυνάμεων από όλη την Κρήτη ετοιμάζονται να βρεθούν  στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο, με σκοπό να συνδράμουν όπως μπορούν Στρατό και συνοριοφυλακή στις Καστανιές, ή και οπουδήποτε αλλού απαιτηθεί.

Το ταξίδι για τα σύνορα της χώρας έχει προγραμματιστεί για την επόμενη Παρασκευή και Σάββατο, όπως αναφέρουν οι διοργανωτές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Κρήτης και θα έχει διάρκεια τουλάχιστον 10 ημέρες.

 

Στην ανακοίνωση που έχουν εκδώσει στην σελίδα τους στο Fecebook, οι ενδιαφερόμενοι για να κατοχυρώσουν την θέση τους θα πρέπει να στείλουν τα στοιχεία τους μέσα στα επόμενα 24ωρα, προκειμένου να γνωρίζουν από τις πρώτες μέρες της εβδομάδας αριθμητικά την δύναμη που θα συγκεντρωθεί.

Μεγάλο το ενδιαφέρον στην Κρήτη

Ανάμεσα στα απαραίτητα στοιχεία που καλούνται να στείλουν οι ενδιαφερόμενοι είναι όνομ/νυμο, έτος υπηρέτησης, σώμα υπηρέτησης και τον αριθμό του κινητού τους τηλεφώνου.

Η ανακοίνωση έχει προκαλέσει τεράστιο ενδιαφέρον από εθελοντές, οι οποίοι ενδιαφέρονται πραγματικά να βρεθούν στον Έβρο, ενώ δεν είναι και λίγες οι γυναίκες που σαν γνήσιες “Μπουμπουλίνες” ρωτούν αν μπορούν να βρεθούν κι εκείνες εκεί.

Οι διοργανωτές αν και τις ενημερώνουν πως πρόκειται για μια δύσκολη υπόθεση, τις ευχαριστούν και τις εμψυχώνουν για την στάση και την παλικαριά τους σε μια τέτοια στιγμή για την χώρα.

Τέτοιες πρωτοβουλίες αναμένεται να αυξηθούν και από άλλες ομάδες-λέσχες  εθελοντών πρώην στελεχών των ειδικών δυνάμεων, καθώς ο φόβος για την κόπωση των υφιστάμενων δυνάμεων στον Έβρο είναι υπαρκτός, γιατί ουδείς γνωρίζει πόσο θα διαρκέσει η πολιορκία αυτή.

Η σχετική ανακοίνωση:

“Η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Κρήτης καλεί εθελοντές Ειδικών δυνάμεων να μεταβούμε στα σύνορα για να ενισχύσουμε τον στρατό για 10 ημέρες.

Λόγω πολλών τηλεφώνων στον διοργανωτή κ. Μανούσο Τρευλακη όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να στείλετε μήνυμα στην σελίδα.

 

Όνομ/νυμο, έτος υπηρέτησης, σώμα υπηρέτησης, κινητό.

Η αναχώρηση θα γίνει οργανωμένα μόλις συμπληρωθεί η πρώτη ομάδα”.

 

https://www.facebook.com/krhtikh/posts/1561751104028721

 

Related posts

Πρόταση δυσπιστίας: Ξεκινά σήμερα η «μάχη» στη Βουλή -Το παρασκήνιο των αποφάσεων

Μ.Τσαβούσογλου: «Είμαστε έτοιμοι για όλα με την Ελλάδα – Είτε διαπραγματεύσεις είτε πόλεμο»!

Newsroom

Στήνεται το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Αθήνα

Newsroom