ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Επικαιρότητα

Έτσι για να θυμόμαστε: την κυνική δήλωση του Υπ. Επικρατείας Άκη Σκέρτσου – «Δεν υπάρχει λόγος να δημιουργήσουμε ένα πολυτελές σύστημα υγείας»

Έτσι για να θυμόμαστε: την κυνική δήλωση του Υπ. Επικρατείας Άκη Σκέρτσου – «Δεν υπάρχει λόγος να δημιουργήσουμε ένα πολυτελές σύστημα υγείας»

 

Για να θυμούμαστε τη δήλωνε το Νοέμβριο του 2021 ο Υπ. Επικρατείας Άκη Σκέρτσος όσο αφορά την εικόνα του ΕΣΥ

 

 

Ο Υπ. Επικρατείας Άκης Σκέρτσος το Νοέμβριο του 2021 με τις δηλώσεις του αποκάλυψε το πραγματικό σχέδιο της ΝΔ για το τι Σύστημα Υγείας θέλουν  και πόσο εκτός πραγματικότητας βρίσκεται, για άλλη μία φορά η κυβέρνηση Μητσοτάκη .

Ο ίδιος μιλώντας το Νοέμβριο του 2021 στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ δήλωνε ότι «δεν μπορούμε μέσα σε ένα χρόνο – και δεν υπάρχει και λόγος – να δημιουργήσουμε ένα πολυτελές σύστημα υγείας, το οποίο μετά την πάροδο της πανδημίας θα εκλείψει ο λόγος να έχουμε πάρα πολλές ΜΕΘ».

Σύμφωνα λοιπόν με τον κ. Σκέρτσο, η ενίσχυση του δημόσιου συστήματος Υγείας είναι πολυτέλεια για τον ίδιο και την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, την ώρα που το ελληνικό εθνικό σύστημα υγείας βρίσκεται υπό κατάρρευσή.

 

Αλήθεια αφού «Δεν υπάρχει λόγος να δημιουργήσουνε ένα πολυτελές εθνικό σύστημα υγείας» γιατί ο πρωθυπουργός Κυριακός Μητσοτάκης  και τα στελέχη του βγαίνουν και διατυμπανίζουν ότι είναι το μεγάλο στοίχημα για την επόμενη τετραετία; Ποιος λέει αλήθεια και ποιος λέει τελικά ψέματα;

Η επίμαχη δήλωση από το 6.31

 

Related posts

Διεθνολόγος Κωνσταντίνος Φίλης για Oruc Reis: Θα αποτρέψουμε το σεισμογραφικό ακόμα και με πόλεμο

Newsroom

Εστίαση: Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας ζητούν επαναφορά της μουσικής και επέκταση ωραρίου

Newsroom

Στην Ελλάδα «μετακομίζει» ο καύσωνας : Έρχονται 40άρια το επόμενο 3ήμερο