ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
ΕιδήσειςΕπικαιρότητα

Έτσι θα ανοίξει η αγορά: Ένα SMS μόνο θα επιτρέπεται να στέλνουμε ημερησίως

Έτσι θα ανοίξει η αγορά: Ένα SMS μόνο θα επιτρέπεται να στέλνουμε ημερησίως

Μπορεί το lockdown να μην γνωρίζουμε ακόμα πότε θα αρθεί, καθώς αν και πήρε ,μόλις την Παρασκευή παράταση έως τις 8 Μαρτίου, θεωρείται βέβαιο πως θα υπάρξει νέα παράταση, παρόλα αυτά η κυβέρνηση ήδη ετοιμάζεται για την επόμενη μέρα. 

Όπως ανέφεραν οι πληροφορίες πριν από τις ανακοινώσεις για παράταση του lockdown -τότε που «έβλεπαν» άνοιγμα της αγοράς- το λιανεμπόριο θα ανοίξει με διαφορετικό τρόπο απ’ αυτόν που γνωρίζαμε.

Συγκεκριμένα θα τεθεί σε ισχύ ο «κόφτης», για τον οποίο βέβαια πριν λίγους μήνες είχαν εκφράσει έντονες αντιρρήσεις οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας.

Πλέον οι πολίτες δεν θα στέλνουν SMS (για αγορές) στο 13033, αλλά θα στέλνουν στο 13032 και θα μπορούν να στέλνουν μέχρι ένα SMS ημερησίως. Όπως μπορείτε να παρατηρήσετε στο παρακάτω πείραμα που κάναμε η εφαρμογή είναι έτοιμη και έχει μπει ήδη σε ισχύ, το μόνο που απομένει για να ανακοινωθεί πως μπαίνει επισήμως σε λειτουργία είναι η άρση του αυστηρού lockdown.

Αν στείλει κάποιος δεύτερο μήνυμα μέσα σε μία ημέρα τότε η εφαρμογή του στέλνει απαντητικό μήνυμα με το εξής: «Η μετακίνηση σε εμπειρικό κατάστημα δεν είναι εφικτή. Επιτρέπεται μία μετακίνηση ημερησίως».

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Related posts

Γαλλία: Οδομαχίες αστυνομίας-διαδηλωτών άνευ προηγουμένου στο Παρίσι (βίντεο)

Οι 10 καλύτεροι τρόποι για να γνωρίσετε κάποιον στην πραγματικότητα- και όχι στο διαδίκτυο

Οι Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης διαψεύδει κατηγορηματικά τα περί συμφωνίας με γαλλική αλυσίδα