Κοινοποιείστε το άρθρο

Έξαλλος ο Μπαχτσελί με τον Δένδια- Είναι θρασύς…- Μικροσκοπική χώρα η Ελλάδα

Ένα ακόμη παραλήρημα από τον Ντεβλετ Μπαχτσέλι, αρχηγό του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης και κυβερνητικό εταίρο του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ένα ακόμη παραλήρημα από τον Ντεβλετ Μπαχτσέλι, αρχηγό του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης (MHP) και κυβερνητικό εταίρο με με το Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος προχώρησε σε νέες προκλητικές δηλώσεις εναντίον της Ελλάδας, στον απόηχο της αντιπαράθεσης Δένδια-Τσαβούσογλου στην Άγκυρα.

Η ομιλία στους Βουλευτές 

Ο Μπαχτσελί μιλώντας στους βουλευτές του κόμματός του για τις επικείμενες συνταγματικές αλλαγές στην Τουρκία, έστρεψε τα “πυρά” του στον Νίκο Δένδια, τον οποίο χαρακτήρισε ως “θρασύ”, αφήνοντας μάλιστα υπαινιγμούς ότι οι δηλώσεις του είχαν ως στόχο να προκαλέσουν κρίση με την Τουρκία. “Συγχαίρω με όλη μου την καρδιά τον υπουργό Εξωτερικών μας Μεβλούτ Τσαβούσογλου που έδειξε στον Δένδια ποια είναι τα όριά του“, είπε.

“Οι ομογενείς μας δεν είναι ποτέ μόνοι, απελπισμένοι, χωρίς στήριξη. Φαίνεται ότι η Ελλάδα δεν έχει πάρει κανένα μάθημα από την ιστορία. Έχω την εντύπωση ότι αυτή η μικροσκοπική χώρα έχει αφαιρέσει από τη μνήμη της πως οι Έλληνες στρατιώτες “βούτηξαν” στο Αιγαίο και πως “θα χάσει το κεφάλι της”. Θα ήταν καλό κάποιος να τα εξηγήσει ένα προς ένα στον θρασύ Δένδια και στον αναρμόδιο Μητσοτάκη”, ανέφερε ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί.

 

 

Η Ελλάδα είναι ένοχη και δειλή”

“Θέλω επίσης να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στον Πρόεδρο Ερντογάν, ο οποίος οδήγησε τον Τσαοβούσογλου να μιλήσει τη γλώσσα που καταλαβαίνει ο συνομιλητής του μπροστά στα ΜΜΕ, ο Έλληνας υπουργός έπεσε σε σκληρό βράχο και έφαγε τα νύχια του”, όπως είπε.

Και πρόσθεσε: “Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που απειλεί την ασφάλεια της Μεσογείου. Η Ελλάδα, η οποία οπλίζει τα 12 νησιά με όπλα και στρατιώτες -των οποίων η μη στρατιωτική κατάσταση διασφαλίζεται από συνθήκες- είναι ένοχη και δειλή

 

 

 

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Κοινοποιείστε το άρθρο