ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Επικαιρότητα

ΕΞΙ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΚΤΙΜΑΤΕ

ΕΞΙ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΚΤΙΜΑΤΕ

 Αυτό το άρθρο είναι για εκείνους που τολμούν να κάνουν περισσότερα από το απλά να ελπίζουν.

Αν θέλεις λοιπόν στα αλήθεια να μάθεις πώς να προσελκύεις περισσότερα χρήματα και να τα εκτιμάς επίσης, τότε μελέτησε αυτές τις 6 αρχές και βάλτε άμεσα σε εφαρμογή στη ζωή σου. Εφάρμοσε τες τώρα. Θα δεις άμεσα αποτελέσματα, όμως θα πρέπει να έχεις την πειθαρχία να εφαρμόζεις αυτές τις 6 αποδεδειγμένες αρχές στη δημιουργία χρημάτων.

Ο καθένας θέλει να προσελκύει και να εκτιμά τα χρήματα. Ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε αυτό να συμβεί είναι να εκτιμήσετε εσείς τα χρήματα σας .Και υπάρχουν 6 τρόποι για να το κάνετε αυτό.

1.ΕΚΦΡΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ (ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ,ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ

Το υποσυνείδητο σας δεν γνωρίζει τη διαφορά ανάμεσα στο τι είναι αληθινό και τι είναι φαντασία.Για αυτό λοιπόν γράψτε και εκφράστε και προφορικά την εκτίμηση σας για τα χρήματα που έχετε, τα χρήματα που είχατε και τα χρήματα που θα έχετε:

  • Είμαι ευγνώμων για τα χρήματα που έχω στον τραπεζικό μου λογαριασμό.
  • Είμαι ευγνώμων για τα μετρητά που έχω στο πορτοφόλι μου.
  • Είμαι ευγνώμων για την δυνατότητα μου να συνεισφέρω χρήματα μου σε άξιους σκοπούς.
  • Είμαι ευγνώμων για την οικονομική ανεξαρτησία που απολαμβάνω εγώ και η οικογένεια μου.
  • Είμαι τόσο ευλογημένος, με αφθονία και ευημερία.

Μην γράψετε απλά αυτές τις δηλώσεις, αλλά κάνετε τες κομμάτι της καθημερινής σας γλώσσας. Δεν έχει καμία σημασία αν αυτές οι δηλώσεις είναι για το παρελθόν, το παρόν ή το μέλλον σας. Αυτό που μετράει είναι ότι αυτές οι δηλώσεις είναι μέρος της καθημερινής γλώσσας σας. Αυτό το βήμα θα προσελκύει χρήματα σε εσάς , όσο αυτές οι δηλώσεις είναι πιο κυρίαρχες  από τις δηλώσεις «έλλειψης χρημάτων». Μην επιτρέψετε στον εαυτό σας ποτέ ξανά να πει «Δεν μπορώ να το πληρώσω αυτό» Αυτές οι λέξεις απαγορεύεται να υπάρχουν στο λεξιλόγιο σας.

2.ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ

Πρόσφατα έμαθα μια λέξη που χρησιμοποιείται τόσο στην εποχή μας, και με την οποία μέχρι τώρα δεν ήμουν εξοικειωμένος. Αυτή η λέξη είναι «κερδοσκοπία». Πρόκειται για το όταν  οι κερδοσκοπούν υπερβολικά με μικρή ή και καθόλου προσπάθεια από μέρους τους- δηλαδή μια εκδοχή του μη δημοφιλούς «πλούτισε γρήγορα». Μην το αποδέχεστε αυτό.

Αντίθετα κερδίζετε τα χρήματα σας.Κερδίζετε τα προσφέροντας αξία στην αγορά σας.

Στο επάγγελμα των άμεσων πωλήσεων, συχνά αποδεχόμαστε την ιδέα πως το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να βρούμε κάποιο άτομο κλειδί και να του επιτρέψουμε να κτίσει το βάθος της επιχείρησης μας. Αν και αυτή είναι μια ισχυρή αρχή των άμεσων πωλήσεων, μπορεί να μετακομίσει για πολλούς στην περιοχή της κερδοσκοπίας. Αντιληφθείτε πως όταν κρατάτε τον εαυτό σας σε μια θέση από την οποία προσφέρετε αξία, τότε κερδίζετε τα χρήματα σας. Ένα από τα πράγματα που αγαπάω στις άμεσες πωλήσεις, είναι ότι μας δίνεται η ευκαιρία να δημιουργήσουμε συνεχόμενο εισόδημα για κάτι που ξεκινήσαμε.Αν προσφέρεις διαχρονική επαναλαμβανομένη αξία στην εταιρία που σε πληρώνει, στους πελάτες που έχεις συγκεντρώσει και στην ομάδα που έχεις κτίσει, τότε θα προσελκύεις μεγαλύτερο επαναλαμβανόμενο διαχρονικό εισόδημα.

3.ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ

Όταν λαμβάνετε χρήματα, αποκτήστε τη συνήθεια να αποταμιεύετε ένα μέρος τους. Εάν αποταμιεύετε ένα μέρος τους, αυτό που έχει σημασία είναι το να είστε συνεπής σε αυτό., να το κάνετε. Δεν πρόκειται απλά για μια θεμελιώδη αρχή διοίκησης των χρημάτων σας, αλλά για μια βασική τροφοδοσία, καλλιέργεια του υποσυνείδητους σας. Αποκτώντας τη συνήθεια «πληρώνω πρώτα τον εαυτό μου¨, στέλνετε ένα ισχυρό μήνυμα στο υποσυνείδητος σας, πως  υπάρχει μια αφθονία προσφοράς χρημάτων που είναι διαθέσιμη για εσάς. Το δείχνετε αυτό, και ασχέτως του πόσο πολύ εισόδημα εισέρχεται, εσείς μπορείτε να αποταμιεύετε ένα ποσοστό αυτών των χρημάτων. Το υποσυνείδητο σας τότε θα εκδηλώσει περισσότερα από όσα εσείς πιστεύετε πως είναι διαθέσιμα. Δείχνετε επίσης την εκτίμηση σας για τα χρήματα σας, έχοντας την επιθυμία να κρατήσετε κάποιο μέρος από αυτά.

4.ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ

Αποκτώντας τη συνήθεια της διαρκούς επένδυσης, στέλνετε επίσης το μήνυμα στο υποσυνείδητο σας ότι έχετε μια άφθονη ροή (προμήθεια) για να επενδύετε. Δείχνετε επίσης την εκτίμηση σας για τα χρήματα σας επενδύοντας τα. Εκτιμάτε τόσο πολύ τα χρήματα σας, ξέρετε ότι θα εργαστούν για εσάς. Δεν είμαι ειδικός στις επενδύσεις αλλά είμαι ένας πολύ καλός μαθητής. Σας ενθαρρύνω λοιπόν να μελετήσετε το θέμα των προσωπικών επενδύσεων. Αξιοποιήστε τις μηχανές αναζήτησης στο Internet- υπάρχουν καταπληκτικές πληροφορίες στα χέρι σας. Να θυμάστε πως πιθανά μοιάζουν, φαίνονται, δίνουν την αίσθηση της κερδοσκοπίας. Χρησιμοποιήστε την κοινή λογική και επενδύστε σε ένα πρόγραμμα το οποίο είναι λογικό για εσάς.

5.ΞΟΔΕΨΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ

Εδώ είναι που εγώ μπορώ να διαφέρω από άλλους δασκάλους της διαχείρισης χρημάτων. Βλέπετε πιστεύω πως ένας από τους καλύτερους τρόπους για να δείξετε την εκτίμηση σας στα χρήματα σας είναι το να τα ξοδεύτε. Διασκεδάστε τα, δημιουργήστε αναμνήσεις με διακοπές και περιπέτειες, αγοράστε το αυτοκίνητο ή/και το σπίτι των ονείρων σας, να έχετε χόμπι και να τα απολαμβάνετε .Και ποτέ μην κρίνετε τους άλλους για το πώς ξοδεύουν τα χρήματα τους. Δεν είναι δική σας δουλειά. Εστιαστείτε πάνω στην επιχείρηση σας και απολαύστε τα χρήματα σας. Αν εφαρμόσετε τις άλλες 5 αρχές αυτού του άρθρου δεν θα ανησυχήσετε ποτέ για το μήπως τα έξοδα σας ξεφύγουν από τον έλεγχο.

6.ΔΙΝΕΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ

Αυτό που «στέλνετε έξω»  είναι και αυτό που επιστρέφει μετά σε εσάς. Εάν δίνετε τα χρήματα σας σε φιλανθρωπικούς σκοπούς τους οποίους επιλέγετε εσείς, τότε θα προσελκύετε περισσότερα από όσα προσφέρετε, από όσα δηλαδή «στέλνετε έξω». Αυτό πρέπει να το κάνετε επειδή ΕΣΕΙΣ το θέλετε κι όχι επειδή πρέπει να το κάνετε ή περιμένετε κάτι ως ανταμοιβή. Θα πρέπει να δίνετε τα χρήματα σας για τη σκοπό της προσφοράς και για τίποτε άλλο. Αν το κάνετε αυτό, τότε ο συμπαντικός νόμος θα αναλάβει τα υπόλοιπα.

Υπάρχει μια υπέροχη χαρά η οποία πηγάζει από το να δίνετε τα χρήματα σας. Συχνά διηγούμαι μια ιστορία του πατέρα μου στην κηδεία του αδελφού μου. Ο πατέρας μας αναρωτιόταν πως θα τα κατάφερνε με τα έξοδα της κηδείας καθώς και με τις άμεσες ανάγκες της επιζούσας οικογένειας  του αδελφού μου. Τότε ένας στενός φίλος του εμφανίσθηκε την ημέρα της κηδείας και του έδωσε ένα φάκελο. Του ζήτησε να τον ανοίξει το βράδυ και να μην πει τίποτα σε κανέναν για το ποιος έδωσε τον φάκελο. Αργά το βράδυ, ο πατέρας μου άνοιξε τον φάκελο. Μέσα υπήρχαν αρκετά χρήματα ώστε να εξοφλήσει τα έξοδα της κηδείας και να παράσχει άμεση βοήθεια στην επιζούσα οικογένεια. Ήμουν τυχερός να είμαι αυτόπτης μάρτυρας αυτής της ιστορίας. Και ήταν η στιγμή που αποφάσισα πως θα ήθελα να ήμουν εκείνο το άτομο που εμφανίσθηκε με τον φάκελο. Από τότε αυτό αποτελεί μέρος του «Γιατί» μου.

Σας προσκαλώ λοιπόν να βάλετε σε εφαρμογή αυτές τις  6 αρχές από σήμερα στη ζωή σας, ώστε να αρχίσετε να βιώνετε την αφθονία και να ζείτε τη ζωή των ονείρων σας. Κάντε το να συμβεί.

Related posts

Τραγούδι της ημέρας:ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ – «ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΙΝΕΜΑ» ΝΕΟ ALBUM

Άννα Βίσση – «Hotel Ερμού»: Αναστολή εμφανίσεων λόγω των εξελίξεων με τον κορωνοϊό

Newsroom

Να φεύγεις από τελειωμένες καταστάσεις