ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Αποστολική Διακονία

Έχω Ανοίξει Τις Ουράνιες Αποθήκες Μου – Αναγνωρίστε Τους Καιρούς

Έχω Ανοίξει Τις Ουράνιες Αποθήκες Μου – Αναγνωρίστε Τους Καιρούς.

 

Ειρήνη σε σας. Είμαι ο Κύριος, ο Θεός σας. Είμαι Κυρίαρχος και υπεράνω όλων. Είμαι Αυτός που σας δημιούργησε. Είμαι ο απαράμιλλος Θεός. Είμαι ο Άγιος των Αγίων.

 

Αμέτρητοι άγγελοι από κάθε τάξη πέφτουν μπροστά Μου και Με προσκυνούν αδιάλειπτα. Με ποιον μπορείτε να Με συγκρίνετε; Oλόκληρος ο Oυρανός υμνεί το Μεγαλείο Μου ολημερίς. Είμαι θρονιασμένος πάνω στα Χερουβείμ, είμαι ντυμένος Μεγαλοπρέπεια και δύναμη. Είμαι ο Λόγος, το Φως το Αληθινό.

Και όμως Εγώ, με όλη την κυριαρχία Μου, με όλο το Μεγαλείο Μου, από μεγάλη ευσπλαχνία κατεβαίνω και γέρνω για να σας πλησιάσω. Έρχομαι σ’ εσάς, ένα έθνος τόσο ευνοημένο, σ’ εσάς αγαπημένοι, έρχομαι, μπροστά σας στέκομαι, ξυπόλητος και σαν ένας ζητιάνος σάς απλώνω το Χέρι. Σας ικετεύω γι’ Αγάπη, Ειρήνη και Ενότητα.

Θ’ ακούσετε την Κραυγή Μου;

Είμαι Πληγωμένος σε σημείο να έχω γίνει αγνώριστος. Oι Πληγές Μου συνεχώς πολλαπλασιάζονται από τις ψευδορκίες, την ανομία και μια μεγάλη έλξη προς την αμαρτία. Για πόσον καιρό ακόμη η Δημιουργία Μου θα συνεχίζει να είναι άθεη και κακιά; Ρωτώ αυτούς που αψηφούν τις Εντολές Μου: “Τι θα κάνετε τη μέρα της Κρίσεως; Σε ποιον θα τρέξετε για βοήθεια; Πού θ’ αφήσετε τα πλούτη σας;”

 

Από την Άπειρή Μου Ευσπλαχνία και το μεγάλο Μου Έλεος, γέμισα τους ουρανούς με οιωνούς. Εκχέω αδιάκοπα το Πνεύμα Μου πάνω σε όλη την ανθρωπότητα. Δίνω οράματα στους νέους σας, σας κατακλύζω με Σημεία και Χάρες. Βλέπετε; Έxω ανοίξει τις Oυράνιες Αποθήκες Μου, γι’ αυτή την πεινασμένη γενεά. Θα φάτε μέχρι να χορτάσετε, θα φάτε όσο θέλει η καρδιά σας.

 

Oι Γραφές εκπληρώνονται. Σας δίνω τα Σημεία του Τέλους των Καιρών, ωστόσο πολλοί από τους δικούς Μου αρνούνται ν’ αναγνωρίσουν τα Σημεία… Πώς συμβαίνει να μην μπορείτε να διακρίνετε τους Καιρούς;

 

Tώρα όμως, αν και τα περισσότερα παιδιά Μου έχουν γυρίσει την πλάτη τους σε Μένα, αν και Μ’ έχουν εγκαταλείψει, Εγώ με μια παντοτινή αγάπη, χωρίς ποτέ να αποκάμνω, θα τα κυνηγώ. Δε θα πάψω ποτέ να καλώ επανειλημμένα το καθένα. “Γυρίστε σε Μένα με όλη σας την καρδιά. Νηστεύετε και μετανοείτε. Ανοίξτε Μου τις καρδιές σας κι Εγώ θα σας γιατρέψω”.Επιστρέψτε σε Μένα τον Πατέρα σας και θα φερθώ σ’ εκείνους που μετανοούν και επιστρέφουν σε Μένα με την ίδια τρυφερότητα που φέρεται ένας πατέρας στα παιδιά του, γιατί είμαι άκρως Στοργικός προς τους αδύναμους και άκρως Συμπονετικός προς τους άθλιους. Είμαι γεμάτος Έλεος και πλούσιος σε Καλοσύνη.

Ω, αγαπημένες ψυχές, ακούστε την Κραυγή Μου από τον ουρανό:

“Γεμίστε τις καρδιές σας με τη Θεία Αγάπη Μου”. Γεμίστε τις καρδιές σας και μάθετε να συγχωρείτε ο ένας τον άλλο. Μην κρίνετε ο ένας τον άλλο! Με το να συγχωρείτε ο ένας τον άλλο, θ’ αρχίσετε να μπαίνετε στο Μονοπάτι της Ενότητας. Με το να μην κρίνετε τον πλησίον σας, θα ονομασθείτε Αληθινά Δικοί Μου. Κάνετέ Με, το Θεό σας, να χαρώ εντός σας, πρόβατά Μου.

Σας προσφέρω την Ειρήνη Μου. Πάρτε την Ειρήνη Μου και μοιρασθείτε Την με τους άλλους. Πάρτε την Αγάπη Μου κι αφήστε Την να σας τυλίξει σαν γιρλάντες λουλουδιών. Παιδιά της Καρδιάς Μου, τρέμω που σας το λέω αυτό, όμως πρέπει να σας φυλάξω μέσα στην Αλήθεια. Παρά τις εκκλήσεις που σας απευθύνω, παρ’ όλες τις προειδοποιήσεις Μου, πολλοί θα συνεχίσουν ν’ αμαρτάνουν και να κατευθύνονται προς την καταστροφή της ψυχής τους.

Ζείτε σε μια εποχή ανταρσίας κι έχει ειπωθεί ότι στις μέρες σας, “αυτός ο λαός θα περιφρονήσει τη θρησκεία και θα περιγελάσει την Επαγγελία”. Αυτοί οι άνθρωποι, έχοντας γίνει σκληρόκαρδοι, θ’ αρνηθούν ν’ ακούσουν. Ζείτε τις τελευταίες ημέρες πριν από την Ημέρα της Κάθαρσης.

Επαγρυπνείτε μέρα και νύχτα, προσεύχεστε αδιάλειπτα. Σας διαβεβαιώνω, οι ημέρες της Κάθαρσης είναι πολύ κοντά.

Σας αγαπώ όλους με μιαν αγάπη ατέλειωτη και εξαιτίας αυτής της Άπειρης Αγάπης κατεβαίνω σε διάφορα μέρη αυτής της γης για να σας προειδοποιήσω. Μη Με παρεξηγείτε, εκλαμβάνοντας αυτές τις προειδοποιήσεις σαν απειλές. Είμαι Άγιος και επιθυμώ, εσείς που έχετε πλασθεί κατά την Εικόνα Μου, να ζείτε Άγια. Από καταβολής κόσμου ανέθρεψα αγίους και προφήτες, για να σας υπενθυμίσουν ότι είμαι Άγιος. Σας προετοίμασα όλους γι’ αυτή την Ημέρα, αυτή την Ημέρα της Κάθαρσής Μου, όπου το Πνεύμα της Φωτιάς Μου θα σταλεί με δύναμη επάνω σας και θα ξεπλύνει κάθε ανομία, θα καθαρίσει ό,τι δεν είναι άγιο. Ετοιμασθείτε γι’ αυτή την Ημέρα κι ακούστε την Κραυγή Μου, ακούστε την έκκλησή Μου. O σοφός ας καταλάβει αυτά τα Λόγια:

Eπιστρέψτε σε Μένα, γυρίστε.

Είμαι το Καταφύγιό σας. Αναγνωρίστε τα Σημεία. Αναγνωρίστε τα Σημεία του Τέλους των Καιρών! Μην κλείνετε τ’ αυτιά σας, μην κλείνετε τα μάτια σας. Αναγνωρίστε τους Καιρούς. Θυμηθείτε ότι Εγώ, ο Κύριος, είμαι το Καταφύγιό σας. Αγαπημένες ψυχές, μείνετε σταθερές.

Ευλογώ τον καθένα από σας. Ευλογώ τους αγαπημένους σας

 

.

 

Related posts

Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης: Το σχέδιο που χάλασε αλλά… (βίντεο)

Newsroom

Ο Άγιος Νεκτάριος θεραπεύει δαιμονισμένο κατά την άφιξή του στην Αίγινα – Συγκλονιστικό Θαύμα

Newsroom

Το μήνυμα του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού : «Ψυχή και Χριστός σας χρειάζονται. Αυτά τα δύο να τα φυλάγετε»