Κοινοποιείστε το άρθρο

Εξοργιστική ερώτηση σε τουριστική έκθεση του εξωτερικού:«Η Καβάλα είναι στη Βόρεια ή στη Νότια Μακεδονία;»

Σάλο έχει προκαλέσει η ερώτηση Αμερικανών επισλεπτώνστην διεθνή τουριστική έκθεση που πραγματοποιείται στη Νέα Υόρκη και στην οποία συμμετέχει η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και ήθελαν να μάθουν αν η Καβάλα ανήκει στη «Βόρεια» ή στη «Νότια Μακεδονία»!

“Είμαι αποφασισμένη να στείλω έγγραφο στο Υπουργείο Εξωτερικών”  είπε η πρόεδρος της δημοτικής κοινωφελούς επιχείρησης της Καβάλας “Δημωφέλεια”, Αναστασία Ιωσηφίδου μετά το απίστευτο περιστατικό 

Όπως αφηγήθηκε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 “Καλημέρα Ελλάδα”, Αμερικανοί επισκέπτες που πέρασαν από το περίπτερό τους, ζήτησαν να μάθουν αν η Καβάλα ανήκει στη «Βόρεια» ή στη «Νότια Μακεδονία».

Η κ. Ιωσηφίδου εξέφρασε την αγωνία της για το τι μέλλει γενέσθαι μετά την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών και την αλλαγή της συνταγματικής ονομασίας της ΠΓΔΜ σε “Βόρεια Μακεδονία”.

«Θα σταματήσουμε πλέον να λέμε ότι είμαστε από την Μακεδονία;» διερωτήθηκε η Αναστασία Ιωσηφίδου, η οποία προανήγγειλε πως με την επιστροφή της στην Ελλάδα σκοπεύει να στείλει έγγραφο στο Υπουργείο Εξωτερικών προκειμένου να ενημερωθεί για το πώς θα πρέπει στο εξής να χειρίζεται ανάλογα περιστατικά.

Όπως τόνισε, η μοναδική απάντηση ήταν, είναι και θα πρέπει να εξακολουθήσει να είναι πως η Καβάλα ανήκει στην αληθινή Μακεδονία.

Την εκ των πραγμάτων ιστορική και γεωγραφική ασχετοσύνη των κατοίκων του πλανήτη αποκαλύπτει ήδη από την πρώτη στιγμή η κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών

Αυτή η ασχετοσύνη όμως είναι άκρως επικίνδυνη για τον Ελληνισμό και για την μελλοντική εδαφική ακεραιότητα της χώρας.

Όπως όλοι γνωρίζουμε και έχουμε και εμεις αναφέρει μεσα απο το greekaffair.gr από την περασμένη Παρασκευή δώσαμε στους Σκοπιανούς όλα αυτά που διεκδικούσαν επί σειρά ετών, γλώσσα, όνομα, ταυτότητα, Ιστορία, κληρονομικά δικαιώματα της Μακεδονίας χωρίς να βρισκόμαστε καν στην ανάγκη να το κάνουμε.

Και μην πει κανείς ότι «κατοχυρώνεται η ελληνική παράδοση και η ιστορική κληρονομιά της Αρχαίας Ελληνικής Μακεδονίας με τον πιο σαφή και νομικά δεσμευτικό τρόπο» όπως είπε στην Βουλή ο Α.Τσίπρας.

Η πλειοψηφία των κατοίκων του πλανήτη είναι παντελώς αδαείς από Ιστορία και ακόμα περισσότερο από το τι λέει η Συμφωνία των Πρεσπών!

Στις συνειδήσεις τους θα περάσει μόνο ότι τα παράγωγα της λέξης «μακεδονία» θα χρησιμοποιούνται από τους Σκοπιανούς και συνεπώς σε αυτούς θα ανήκουν και τα ιστορικά δικαιώματα.

Αυτοί άλλωστε απέκτησαν από την Παρασκευή και το «brand name»

Αυτό τώρα αποδεικνύεται περίτρανα από τις «αθώες» απορίες των μέσων Αμερικανών.

Οι ερωτήσεις του μέσου ανθρώπου είναι πολύ πιο ανησυχητικές καθώς αυτό σημαίνει ότι υπάρχει μια κρίσιμη μάζα στον πλανήτη αν όχι η πλειοψηφία, η οποία θεωρεί την Μακεδονία χωρισμένη σε πολλά κομμάτια και τείνει να θεωρήσει ως νόμιμη αυτή η οποία έχει την κρατική υπόσταση, δηλαδή την «Βόρεια Μακεδονία» την οποία αναγνώρισε άλλωστε το ίδιο το ελληνικό κράτος!

Τι είχε αποκαλύψει η κυρία Ιωσηφίδου

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Κοινοποιείστε το άρθρο