ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΕιδήσειςΡοή Ειδήσεων

Ευλαμπία Ρέβη: «Μου έστειλαν και εμένα πρόσκληση για πάρτι με αντάλλαγμα 3.000 ευρώ» (βίντεο)

Ευλαμπία Ρέβη: «Μου έστειλαν και εμένα πρόσκληση για πάρτι με αντάλλαγμα 3.000 ευρώ» (βίντεο) 

Στην σκιά της υπόθεσης βιασμού της 24χρονης στην Θεσσαλονίκη, η δημοσιογράφος, Ευλαμπία Ρέβη αποκάλυψε πως έγινε αποδέκτης ανάλογης πρόσκλησης σε πάρτι κατά το πρόσφατο παρελθόν.

Η δημοσιογράφος παρουσίασε τα μηνύματα πού έλαβε δύο φορές στο παρελθόν

Τα μηνύματα στο κινητό της

Όπως είπε η πρώτη φορά ήταν το 2019 όταν έλαβε ένα προσωπικό μήνυμα στον λογαριασμό της στο facebook, στο οποίο ένας άνδρας της ζητούσε να αναλάβει τον ρόλο της υποδοχής σε πάρτι με αντάλλαγμα το ποσό των 3.000 ευρώ. Ο άγνωστος αυτός άνδρας προσπάθησε, μάλιστα, να την δελεάσει λέγοντας ότι τα χρήματα θα δίνονταν όλα μπροστά, χωρίς καμία καθυστέρηση.

Η δεύτερη φορά, είπε, μιλώντας στο Open, ήταν δύο χρόνια αργότερα, το 2021, όταν ο ίδιος άγνωστος άνδρας της πρόσφερε το ποσό των 5.000 ευρώ με την Ευλαμπία Ρέβη να απαντά και πάλι αρνητικά με την ίδια να προσθέτει σήμερα ότι ο άνδρας αυτό έχει στείλει αντίστοιχα μηνύματα και σε φίλες της.

 

Καταιγισμός καταγγελιών από κορίτσια στη Θεσσαλονίκη

Την ίδια στιγμή, μιλώντας στην Καθημερινή, ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης αναφέρει πως μέσω του λογαριασμού του στα social media έχει λάβει καταιγισμό καταγγελιών από νέα κορίτσια, 17 έως 25 ετών, κυρίως από τη Θεσσαλονίκη, που μοιράζονται μαζί του περιστατικά που έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά με αυτά που καταγγέλλει η 24χρονη.

«Τα περισσότερα κορίτσια μου περιγράφουν την ίδια ιστορία», αναφέρει ο κ. Γκιώνης, που μέσω του λογαριασμού του στο Instagram ανέδειξε την υπόθεση της 24χρονης ενώ το προηγούμενο διάστημα είχε αποκαλύψει την υπόθεση διαρροής βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου στην οποία εμπλέκεται ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.

Όπως σημειώνει, οι περιγραφές ακολουθούν ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο στο οποίο εμπλέκεται το ίδιο ξενοδοχείο και ο ίδιος κύκλος προσώπων.

Κατά τον ίδιο, οι περισσότερες κοπέλες που τον προσεγγίζουν του περιγράφουν ότι έχουν κληθεί σε πάρτι στο πολυτελές ξενοδοχείο και αναφέρουν περιστατικά στα οποία έχουν ναρκωθεί και έχουν λιποθυμήσει.

«Πολλές είναι τυχερές και τις έχουν μαζέψει οι φίλες τους», δηλώνει ο ίδιος προσθέτοντας πως υπάρχουν και περιπτώσεις που έχουν ξυπνήσει μόνες σε ένα δωμάτιο χωρίς να θυμούνται τίποτα από την προηγούμενη βραδιά.

Στις περιπτώσεις αυτές, φοβούμενες τις επιπτώσεις, έχουν φύγει χωρίς να καταγγείλουν τίποτα. «Υπάρχουν κορίτσια που δεν μίλησαν ποτέ γιατί δεν ήξεραν τι να κάνουν. […] Κάποιες από αυτές καταγγέλλουν ότι τις πλησίασαν ενώ αυτές ήταν 16 και 17 ετών».

Με πληροφορίες από in.gr

Related posts

Ομολογία Βασιλακόπουλου για τα εμβόλια: Δεν είναι πλέον αποτελεσματικά – «Κατασκευάστηκαν μόνο για τον αρχικό COVID-19»

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε και επίσημα το νέο της προπονητή τον Αργύρη Γιαννίκη

Newsroom

Ρατσιστικές δηώσεις Α.Βατόπουλου: «Ο ανεμβολίαστος δεν θα πάει πουθενά την Πρωτοχρονιά – Δεν θα τον καλέσουμε»

Newsroom