Κοινοποιείστε το άρθρο

Εύβοια: Εκκλησία ανακοίνωσε πως θα τελέσει την Ανάσταση στις 12

Εκκλησία στον Δήμο Κύμης στην Εύβοια έχει ανακοινώσει στους πιστούς πως θα τελέσει τη λειτουργία της Ανάστασης στις 12 τα μεσάνυχτα και όχι στις 9 το βράδυ.

όπως έχει αποφασίσει η Ιερά Σύνοδος. Σύμφωνα με το evima.gr, πρόκειται για τον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου στους Ανδρονιάνους του Δήμου Κύμης Αλιβερίου, ο οποίος ανακοίνωσε την παραπάνω απόφαση με το πρόγραμμα των λειτουργιών, το οποίο τοιχοκολλήθηκε έξω από το ναό.

Σημειώνεται πως σήμερα, όσοι παρευρεθούν στις εκκλησίες για να ακούσουν το «Χριστός Ανέστη» πρέπει να έχουν υπόψη πως φέτος οι καμπάνες της Ανάσταση θα χτυπήσουν νωρίτερα από κάθε άλλη φορά και συγκεκριμένα στις 21:00 το βράδυ.

Για όλες τις ακολουθίες του Πάσχα, εξακολουθεί να ισχύει η αναλογία του ενός ατόμου ανά 25τμ και με όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα εντός των ναών, ενώ στους εξωτερικούς χώρους των ναών, η αναλογία αυτή διαμορφώνεται σε ένα άτομο ανά 10τμ, και πάντα με τήρηση των κανόνων υγιεινής.

Επιπλέον, για όλους τους πιστούς είναι υποχρεωτική η χρήση διπλής μάσκας τόσο σε εσωτερικούς όσο και εξωτερικούς χώρους, ενώ για τους ιερείς, νεωκόρους, ιεροψάλτες και το λοιπό προσωπικό, που βρίσκεται εντός του ναού, είναι υποχρεωτική η διενέργεια τεστ.

 

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Κοινοποιείστε το άρθρο