ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Επικαιρότητα

Φωνή λαού οργή Θεού: Εκατοντάδες χιλιάδες σπεύδουν στην Πλατεία Αριστοτέλους

Φωνή λαού οργή Θεού: Εκατοντάδες χιλιάδες σπεύδουν στην Πλατεία Αριστοτέλους να στηρίξουν τη Μακεδονία Δείτε Live:Το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία 

 

Με σύνθημα «Η Μακεδονία είναι ελληνική» oι διοργανωτές περιμένουν βροντερό «παρών» από εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπων. Από νωρίς το πρωί αναχωρούν λεωφορεία από ολόκληρη την Ελλάδα. Συνεχώς συρρέουν και περισσότεροι πολίτες που θα φωνάζουν μόνο ένα σύνθημα η “Μακεδονία είναι Ελληνική”

Η κεντρική συγκέντρωση διαμαρτυρίας είναι προγραμματισμένη για τις 2 το μεσημέρι της Κυριακής (21/1), στην πλατεία του Λευκού Πύργου, ενώ έχει δημιουργηθεί και ειδική ιστοσελίδα, όπου συγκεντρώνονται υπογραφές, προκειμένου να μην υπάρχει ο όρος «Μακεδονία» στην ονομασία της γειτονικής χώρας.

Δείτε Live:Το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία 

 

Μετά τους έφιππους Κρητικούς που κατέφτασαν χτες στη Θεσσαλονίκη από την Κρήτη, πριν από λίγο έφτασαν στην παραλιακή λεωφόρο της Θεσσαλονίκης και μέλη ιππικών ομίλων της Βόρειας Ελλάδας.

Άλλοι φορώντας παραδοσιακές στολές και άλλοι με ελληνικές σημαίες στα χέρια, οι έφιπποι εντυπωσίασαν και καταχειροκροτήθηκαν κατά την άφιξή τους στη Λ. Μεγάλου Αλεξάνδρου

 

 

Related posts

H Τουρκία κλιμακώνει την ένταση στο οικόπεδο 4 της κυπριακής ΑΟΖ

Η Τουρκία θέτει θέμα για μερίδιο για λογαριασμό του ψευδοκράτους από το Κυπριακό κοίτασμα στο 6ο οικόπεδο

Διοικητής 1ης Στρατιάς Κ.Φλώρος για Τουρκία: «Τα “σκυλιά” στη γειτονιά μας αλυχτάνε αλλά θα τους τσακίσουμε στο κεφάλι»

Newsroom