Κοινοποιείστε το άρθρο

«Φωτοσκιάσεις της Αγάπης και του Έρωτα»στο θέατρο Λύχνος Τέχνης και Πολιτισμού.

Η θεατρική ομάδα «Θεάτρου Φίλοι» παρουσιάζει στο θέατρο Λύχνος Τέχνης και Πολιτισμού, στις 12 και 19 Δεκεμβρίου 2018, Θεατρικοποιημένο ποιητικό μουσικόραμα βασισμένο στην ποίηση και την μουσική της Χλόης Ν. Αμαράντου «Φωτοσκιάσεις της Αγάπης και του Έρωτα» σε θεατρική διασκευή, κείμενα και σκηνοθεσία της Όλγας Μουργελά.

Η αγάπη πάντα στέργει, πάντα θεραπεύει, πάντα υπομένει, πάντα παρηγορεί. Η αγάπη σε όλες της τις εκφάνσεις, δίνει νόημα και σκοπό στη ζωή μας. Το έργο μας αυτό είναι ένα ποιητικό, μουσικοχορευτικό μωσαϊκό ερωτικών φωτοσκιάσεων. Πινελιές με ζωηρά χρώματα που τονίζουν στιγμές αγάπης που υπάρχουν στη ζωή των ανθρώπων από την αυγή της ανθρωπότητας. Πινελιές που δημιουργούν τα καμώματα του μικρού σαϊτευτή που χωρίς αυτόν η ζωή μας δεν θα είχε κανένα νόημα, δεμένες με την μαγεία της μουσικής που σε βοηθά να ταξιδεύεις, να ονειρεύεσαι και να ξεφεύγεις από την πεζή πραγματικότητα. Ζωντανή μουσική (αρμόνιο) από την Χλόη Ν. Αμαράντου, ο χορός και η κινησιολογία κάνουν τις αισθήσεις μας να ενεργοποιηθούν.

Η παράσταση είναι υπό την αιγίδα της UNESCO Πειραιώς και Νήσων

Μαζί μας ο Κωνσταντίνος Μενούνος

Μέλη της Ομάδας με Αλφαβητική σειρά

Αμαράντου Χλόη Ν. Καλαφάτη Μαρία Μαντουρίδης Ανδρέας Μαρτζούκου Ρένα Μουργελά Όλγα Ξηνταριανού Μαρία Παπαγεωργίου Κώστα Παπαγεωργίου Νένα Πολυκανδριώτη Νικολέτα Σερεπίσος Κωνσταντίνος Στασινοπούλου Ειρήνη

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου στις 9 μ.μ. Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου στις 9 μ.μ.

Είσοδος 5€

ΘΕΑΤΡΟ ΛΥΧΝΟΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Χαλκιδικής 83,Γκάζι

Για κρατήσεις

Τηλ.: 2110121686

 

 

#Χορηγός Επικοινωνίας Greekaffair.gr

 

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Κοινοποιείστε το άρθρο