ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΕιδήσειςΚοινωνία

Φράγκος Φ.: Έξω ο Κόκκινος και Μαύρος Φασισμός από τα Πανεπιστήμια..

Φράγκος Φ.: Έξω ο Κόκκινος και Μαύρος Φασισμός από τα Πανεπιστήμια..

Ο στρατηγός Φράγκος Φ. παραχώρησε συνέντευξη στο ραδιόφωνο του North 98,0 fm καλεσμένος του δημοσιογράφου Περικλή Στέλλα όπου αφού πρώτα συλλυπήθηκε τα θύματα του σεισμού στην Σάμο, κάνοντας και την πρόταση για άμεση κατεδάφιση όλων των ακατάλληλων κτιρίων και την δημιουργία στην θέση τους  χώρων πράσινων,”οάσεις πρασίνου” όπως χαρακτηριστικά είπε , αναφέρθηκε στο πρωτοφανές γεγονός της επίθεσης κατά του Πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου.

Σημείωσε πως ανεξάρτητα από το πώς αυτόπροσδιορίζεται ο οποιοσδήποτε κανείς δεν έχει το δικαίωμα να διαπομπεύει τον Πρύτανη Ανωτάτου Εκπαιδευτικού ιδρύματος και να του τοποθετεί ταμπέλα δίκην κατηγορουμένου για εσχάτη προδοσία.

Τόνισε πως αποτελεί επείγουσα ανάγκη τόσο η σύλληψη των δραστών της παραπάνω ενέργειας αλλά και της υπόθεσης της Marfin όσο και η θωράκιση του Πανεπιστημίου από τυχόν μιμητές τους.

Και κατέληξε πως δεν έχουν θέση στα Πανεπιστήμια ούτε ο Κόκκινος ούτε ο Μαύρος Φασισμός.

 

Related posts

«Κραυγή αγωνίας» Α.Πετρετζίκη για λουκέτο στην εστίαση:«Εργαζόμενοι μου ζητούν βοήθεια για να ταΐσουν τα παιδιά τους»

Ένα βήμα πριν τις γεωτρήσεις σε περιοχές ελληνικής υφαλοκρηπίδας οι Τούρκοι : Τουρκικό ΥΠΕΞ «προχωράμε με τις γεωτρήσεις μας»

O Δήμαρχος Αλίμου καταγγέλλει: Μαθητές έκαναν μάθημα στο κρύο γιατί ο διευθυντής του σχολείου κρατούσε κλειστή τη θέρμανση

Newsroom