ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Επικαιρότητα

Φρούριο η Αθήνα και πάλι : 4.000 αστυνομικοί (ΜΑΤ, ΟΠΚΕ, ΔΙΑΣ, ΔΡΑΣΗ), ελικόπτερα & drones για την επέτειο δολοφονίας Γρηγορόπουλου

Φρούριο η Αθήνα και πάλι : 4.000 αστυνομικοί (ΜΑΤ, ΟΠΚΕ, ΔΙΑΣ, ΔΡΑΣΗ), ελικόπτερα & drones για την επέτειο δολοφονίας Γρηγορόπουλου

Αστυνομικά μέτρα αντίστοιχα με εκείνα του Πολυτεχνείου, περιλαμβάνει ο σχεδιασμός της αστυνομίας. Πόσοι αστυνομικοί θα αναπτυχθούν, τα drones επιτήρησης.

Δρακόντεια μέτρα θα εφαρμόσει η αστυνομία στο κέντρο της Αθήνας, ενόψει της επετείου από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου την Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, επί ποδός θα βρίσκονται περίπου 4.000 αστυνομικοί (ΜΑΤ, ΟΠΚΕ, ΔΙΑΣ, ΔΡΑΣΗ), ενώ ελικόπτερα drones της αστυνομίας θα επιτηρούν όλη την περιοχή. Αστυνομικοί  και παρατηρητές θα τοποθετηθούν στην Ακρόπολη αλλά και στο Λυκαβηττό.

Αυξημένη θα είναι επίσης η φύλαξη σε σημεία που θεωρούνται επικίνδυνα, σε αστυνομικά τμήματα, πολιτικά γραφεία, τράπεζες αλλά και ΑΤΜ.

«Οι επιτελείς που σχεδιάζουν τα μέτρα είναι πάρα πολύ έμπειροι», δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, Δημοσθένης Πάκος.

Επεσήμανε ωστόσο ότι κανένα σχέδιο, δεν μπορεί να πάει καλά και να εφαρμοστεί «εάν δεν περάσει μέσα από το ανθρώπινο δυναμικό».

Εξέφρασε επίσης την ελπίδα «να μην έχουμε τραυματίες αστυνομικούς όπως κάθε χρόνο, να μην έχουμε περιουσίες πολιτών σπασμένες και καμένες».

 

Related posts

Βελανίδια Λακωνίας: Ένας μικρός παράδεισος στην άκρη της Λακωνίας

Κριτική Θεάτρου: Είδαμε Οι 12 ένορκοι στο Θέατρο Αλκμήνη

Newsroom

Το (CDC), αποκαλύπτεται πως η μετάλλαξη «Δέλτα» μεταδίδεται το ίδιο από εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους

Newsroom