Κοινοποιείστε το άρθρο

Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων : Με «λουκέτο» κινδυνεύει ένα από τα ποιο πλήρως εξοπλισμένα Ακτινοδιαγνωστικά Εργαστήρια στην Ελλάδα

Η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί τον τελευταίους μήνες  στο ΓΝ Τρίκαλων  είναι άκρως προβληματική  για την υγεία  των πολιτών του Νομού Τρικάλων καθώς και για τους εργαζόμενους σε αυτό.

Πιο συγκεκριμένα το Γ.Ν  Τρίκαλων τυγχάνει να διαθέτει ένα από τα ποιο  πλήρες εξοπλισμένα  Ακτινοδιαγνωστικά Εργαστήρια στο οποίο μπορούν να πραγματοποιηθούν εξετάσεις Μαγνητικής τομογραφίας , Αξονικής Τομογραφίας Μαστογραφίες , triplex αγγείων , Κλασική Ακτινολογία , και Υπέρηχοί.

Ακτινοδιαγνωστικά ΕργαστήριαΜε την ήδη όμως υφιστάμενοι κατάσταση που επικρατεί σήμερα , δυστυχώς η λειτουργία του υπερσύγχρονου εξοπλισμένου  Ακτινοδιαγνωστικού εργαστηρίου  με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα  καθίσταται προβληματική και προβληματική και επικίνδυνη η εύρυθμος λειτουργία του εργαστηρίου στο ΓΝ Τρικάλων όπως επίσης και η εφημεριακή του Κάλυψη . Με λίγα λόγια υπολειτουργεί  και απειλείται με κλείσιμο !

Ως ετούτο για την απρόσκοπτη λειτουργία του υπερσύγχρονου Ακτινοδιαγνωστικού εργαστηρίου  καθίσταται επιτακτική ανάγκη η προκήρυξη θέσης Δ/ντου .

 

Επίσης μαζί με τα προηγούμενα σοβαρά προβλήματα που σας ανάφερα  έρχονται να προστεθούν και βασικές  ελλείψεις ιατρικού, νοσηλευτικού, διοικητικού και βοηθητικού προσωπικού του Γ.Ν Τρικαλων . Στο νοσοκομείο απουσιάζουν ειδικότητες όπως: (1)κενής οργανικής θέσης  Επιμελητής Β΄ Ειδικευμένων Ιατρών ΕΣΥ ειδικότητας : Αναισθησιολογίας , η Παθολογίας , η Καρδιολογίας , η Πνευμονολογίας – Φυματιολογίας , η Χειρουργικής Νεφρολογίας με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα Ιατρική η εξιδευκευση ΜΕΘ για τις ανάγκες τις ΜΕΘ του  ΓΝ. Τρικάλων . Τέλος  (1) θέση  Επιμ. Β’ παθολογικής , 1 θέση Επιμ. Β πνευμονολόγου η συγκεκριμένη θέση καθίσταται  να καλυφθεί άμεσά μιας και τη συγκεκριμένη περίοδο είναι απαραίτητη η αυτόνομη λειτουργεία τους για την άμεση αντιμετώπιση COVID 19 .

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Κοινοποιείστε το άρθρο