ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Αποστολική ΔιακονίαΟρθοδοξία

Γέροντας Γεώργιος Αλευράς: “ΠΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΨΕΥΣΤΗΣ-ΜΟΝΟ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ”

Γέροντας Γεώργιος Αλευράς: “ΠΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΨΕΥΣΤΗΣ-ΜΟΝΟ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ”

Ομιλία του Γέροντος Γεωργίου Αλευρά ανήμερα της εορτής της Του Χριστού Γεννήσεως.

Ο π.Γεώργιος περιέγραψε αυτή τη μέγιστη εορτή της Χριστιανοσύνης, ως το μέγιστο δώρο του Θεού στον άνθρωπο για τη σωτηρία του μέσα από τον Σωτήρα Χριστό, που έπρεπε να γεννηθεί από μία νέα “Εύα” την Κυρία Θεοτόκο, η οποία έπρεπε με τη σειρά της, παρόλο που ήταν ηθική, αγνή και άμεμπτη, να φύγει δια του Ευαγγελισμού και το προπατορικό αμάρτημα από πάνω της.

Χριστιανός που δεν έχει ηθική, δεν είναι Χριστιανός, ανέφερε μεταξύ άλλων ο π.Γεώργιος ο οποίος στηλίτευσε τη σύγχρονη κρίση της εποχής μας, ως ένα σχέδιο ανθρώπων βρώμικων, που θέλουν την εξουσία και τους ανθρώπους δούλους, υπακούοντας στον σατανά.

“Πας άνθρωπος ψεύστης” όπως μας λέγει και ο Προφήτης Δαβίδ, ανέφερε ο π.Γεώργιος τονίζοντας ότι μόνο ο Χριστός είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ. Ο π.Γεώργιος τέλος αναφέρθηκε στη βλάσφημη ανάρτηση για την Παναγία και τον Χριστό γνωστού επιστήμονα που προβάλλεται, τα τελευταία δύο χρόνια, λέγοντας χαρακτηριστικά, ότι αποδεικνύουν ότι σε όλη αυτή η ιστορία αυτό που τους ζορίζει είναι ο ΧΡΙΣΤΟΣ, γι αυτό δεν έχει αλλάξει τίποτα σε αυτούς που τον πολεμούν, από τη γέννησή Του μέχρι και σήμερα…

Related posts

Αγιος Γέροντας Παΐσιος: «Η αρετή των άλλων αρωματίζει κι εμάς»

Γέρων Γεώργιος Αλευράς: Το διαχρονικό μήνυμα του Χριστού

και Γέροντες της Εκκλησίας: ερμηνεύουν – αποκαλύπτουν τα αίτια της ομοφυλοφιλίας

Newsroom