Κοινοποιείστε το άρθρο

Προσευχή στον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσο για εσάς

Η αγάπη σας και η στήριξή σας είναι μεγάλη και αυτό μας συγκινεί. Αρκετοί από εσάς επισκεφθήκατε το μοναστήρι μας στο Τρίκορφο Φωκίδος και πήρατε την ευλογία των Αγίων Αυγουστίνου και Σεραφείμ του Σάρωφ.

Αρκετοί από εσάς στηρίζετε το φιλανθρωπικό έργο της μονής, αλλά και το ίδιο το μοναστήρι.Εμείς ως ανταπόδοση της αγάπης σας αυτής, προσευχόμαστε καθημερινά για εσάς και οι 30 μοναχοί που μένουμε στο μοναστήρι.

Την περίοδο αυτή μάλιστα καθημερινά στις Θείες Λειτουργίες (Σαρανταλείτουργο), μνημονεύουμε τα ονόματα που μας στέλνετε είτε υπέρ υγείας είτε υπέρ αναπαύσεως των ψυχών. Αλλά η αγάπη σας και η στήριξή σας για τις δύσκολες στιγμές που έχει το μοναστήρι μας λόγω των γεγονότων που βιώνουμε, μας συγκίνησε ιδιαίτερα και γι’ αυτό εγώ προσωπικά με κάποιους μοναχούς επισκεφθήκαμε τον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσο και το μοναστήρι του Οσίου Δαβίδ στην Εύβοια για να προσευχηθούμε εκεί στους Αγίους, τόσο για εσάς όσο και για τις οικογένειές σας.

 

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Κοινοποιείστε το άρθρο
Προηγούμενο άρθροBurger ψαριού
Επόμενο άρθροΌλγα Βενέτη:«Με τα μάτια μου» στο Ανοιχτό Θέατρο Διονύσου
Ανήσυχο πνεύμα από την κούνια. Γεννήθηκε στην Αθήνα και από μικρός του άρεσε η Δημοσιογραφία . Από το 2000 εργάζεται ως συντάκτης και ραδιοφωνικός παραγωγός . Δούλεψε στο Ραδιόφωνο της ΤRT 105,3 και στο Sfinakiafm.com . Επίσης έχει εργαστεί στο περιοδικό ΙΔΕΕΣ MAGAZINE και στα site trikalaidees.gr & artistbook. Σήμερα είναι ιδιοκτήτης- Δημοσιογράφος στο Ελληνικό ψηφιακό περιοδικό GreekAffair.gr