ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
Ορθοδοξία

Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης: Προσοχή θέλουν να μας διχάσουν (βίντεο)

Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης: Προσοχή θέλουν να μας διχάσουν (βίντεο)

Προσοχή θέλουν να μας διχάσουν. Το ίδιο σκηνικό που ζούμε σήμερα το έχουμε ζήσει κι άλλες φορές στην ανθρωπότητα με αποκορύφωμα ο διχασμός και η σύγχυση που υπήρξε στην εποχή του Χριστού.

 

Μπορεί τότε να μην υπήρχαν τα μέσα επικοινωνίας και ενημέρωσης που υπάρχουν σήμερα, όμως πολλοί άνθρωποι προκάλεσαν τον διχασμό και την σύγχυση στους υπολοίπους ανθρώπους με αποτέλεσμα να σταυρώσουν τον Ιησού Χριστό.

Σίγουρα η εποχή η δική μας, όπου τα μέσα επικοινωνίας και ενημέρωσης παίζουν κυρίαρχο ρόλο στη ζωή μας, υπάρχουν «φωνές» που προκαλούν σύγχυση και τρόμο στους λαούς, με αποτέλεσμα να μην μπορεί εύκολα κάποιος να διακρίνει που βρίσκεται η αλήθεια. Που ξεκινά και που τελειώνει η αλήθεια και που ξεκινά και που τελειώνει το ψέμα.

Ο λόγος είναι ξεκάθαρος. Μόνο τότε θα μπορέσουν να εφαρμόσουν τα παγκόσμια σχέδιά τους. Όπως λέει μια παροιμία: «ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται». Εκεί ποντάρουν όλοι αυτοί που στοχεύουν στην παγκόσμια κυβέρνηση και παγκόσμιο κυβερνήτη, για να μπορούν να δράσουν ευκολότερα στην πλάτη της ανθρωπότητας. Παρόλα αυτά όσο στην εποχή του Χριστού τόσο και στη δική μας εποχή υπήρχαν και υπάρχουν «φωνές» που ομολογούν την αλήθεια.

Ένας από αυτούς, την εποχή εκείνη, ήταν και ο Απόστολος Ματθαίος όπου απηύθυνε το Ευαγγέλιο προς τους Εβραίους αποκαλύπτοντάς τους, πως οι προφητείες της Παλαιάς Διαθήκης πραγματοποιούνται στο πρόσωπο του Ιησού Χριστού. Η σύγχυση όμως είναι το πιο δυνατό σημείο όλων αυτών που εργάζονται ενάντια στο πρόσωπο του Χριστού. Η σύγχυση και ο διχασμός σε όλο τους το μεγαλείο ανά την οικουμένη, από τις δυνάμεις που μάχονται τον αληθινό Θεό. Οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν τι είναι σωστό και ορθό, αλλά και σωτήριο για την ψυχή τους.

Η σύγχυση στο ζενίθ, η οποία παραποιεί την αλήθεια και οι άνθρωποι που δεν μελετούν την Αγία Γραφή, δεν είναι σε θέση να διακρίνουν την αλήθεια από το ψέμα. Ο ένας στρέφεται δεξιά και ο άλλος αριστερά, ο ένας να φοβάται τον άλλον, πάντα με διάφορα προσχήματα, για να μην είναι η ανθρωπότητα ενωμένη και αποστασιοποιηθεί από τα σχέδια των σκοτεινών δυνάμεων.

Ο παραλογισμός σε όλο τον πλανήτη στο αποκορύφωμα. Αυτά που συμβαίνουν και ζούμε τις τελευταίες δεκαετίες είναι σκηνοθετημένα για να διχάσουν και να συγχύσουν την ανθρωπότητα και ταυτόχρονα στέλνουν ένα μήνυμα, ποιο είναι αυτό; Το ότι οι άνθρωποι των σκοτεινών δυνάμεων δημιουργούν τα προβλήματα και οι ίδιοι δημιουργούν τις «σωτήριες λύσεις». «Λύσεις» που είναι ενάντια της ελευθερίας των ανθρώπων.

 

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Related posts

Μας ψεκάζουν, μας «σφραγίζουν» μας εξοντώνουν κι εμείς….. (βίντεο)

Newsroom

6 Αυγούστου – Μεταμόρφωση του Σωτήρος

Σήμερα Κυριακή η Εκκλησία μας θυμίζει το «θαύμα του τυφλού»

Newsroom