ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Αποστολική Διακονία

Γέροντας Νεκτάριος: Το θηρίο της Αποκαλύψεως και πως αλλοιώνει τους νόμους

θηρίο της Αποκαλύψεως

Γέροντας Νεκτάριος: Το θηρίο της Αποκαλύψεως και πως αλλοιώνει τους νόμους

 

Γέροντας Νεκτάριος: Το θηρίο της Αποκαλύψεως και πως αλλοιώνει τους νόμους. Τι θα συμβεί στην Ελλάδα τα επόμενα χρόνια και τι μπορούμε να διασώσουμε;

Οι διαρθρωτικές αλλαγές, οι μεταρρυθμίσεις, οι νέες αντιχριστιανικές νομοθεσίες και άλλα γεγονότα που έρχονται από το εξωτερικό αλλοιώνουν το αφύσικο σε φυσικό και το φυσικό σε αφύσικο ή αλλιώς όπως το λένε πολλοί «μεσαίωνα».

Όλα αυτά τα γεγονότα στο εξωτερικό ήδη έχουν γίνει όπως για παράδειγμα η αχρήματη κοινωνία (πλαστικό χρήμα με κάρτα, βλέπε Σουηδία κ.α.), το να σε βρίσκουν που είσαι κάθε φορά που θα πληρώνεις με την κάρτα, να κινδυνεύεις να μιλήσεις στο παιδί σου για τις αξίες, διότι μπορεί να μπεις φυλακή κ.α. πολλά γεγονότα τα οποία ούτε έχουμε φανταστεί ότι θα τα δούμε στη χώρα μας.

Όλα αλλάζουν… Ζούμε πλέον στην εποχή της «Μεγάλης Επανεκκίνησης» ή αλλιώς Great Reset. Καθημερινά βιώνουμε διαφορετικά πράγματα και καταστάσεις. Κάποιοι όλα αυτά τα βλέπουν απολύτως φυσιολογικά ως μια εξέλιξη είτε της τεχνολογίας είτε της υγείας είτε της κοινωνίας είτε των καιρικών φαινομένων.

Όλοι είναι υπέρ της εξέλιξης για την διευκόλυνση και την υγεία των ανθρώπων. Όμως όταν αυτή η εξέλιξη υποστηρίζεται από ανθρώπους και συστήματα που δουλεύουν ενάντια της ελευθερίας του ανθρώπου, τότε τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά. Τα πάντα αλλάζουν και δυστυχώς μας θέλουν τυφλούς και όχι μόνο τυφλούς αλλά και να μην διαβάζουμε, για να μην γνωρίζουμε. Το χειρότερο στην όλη υπόθεση είναι η άγνοια του λαού, που πάνω σε αυτή την άγνοια πατούν όλοι αυτοί που κρύβονται πίσω από αυτά που ζούμε και πίσω από αυτά που μας προωθούν ως φυσιολογικά. Όμως η Αγία Γραφή για όλα αυτά έχει απαντήσεις. Μάς κάνει γνωστό τι χρειάζεται να προσέχουμε, μάς κάνει γνωστό πως να προφυλαχτούμε.

Related posts

Άγιος Πορφύριος Καυσοκαλυβίτης: «Τίποτε δεν είναι τυχαίο…»

Άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης: «Ότι κάνουμε να το κάνουμε για τον Θεό»

Άγιος Πορφύριος ο Καυσοκαλυβίτης: «Ο Θεός προγνωρίζει, αλλά δεν προορίζει»