ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Απόψεις

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ!!!


Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της ημερομηνίας των Εκλογών στη χώρα μας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, εμφανίστηκε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ μια δήλωση του Νίκου Αναστασιάδη, με την οποία διέψευδε τα όσα συγκλονιστικά είχε αποκαλύψει η Εφημερίδα «Εστία».
Όπως μεταδίδεται από την Κύπρο, δεν ήταν συμπτωματικός ο χρόνος αυτής της δηλώσεως Αναστασιάδη (σ.σ. κι ενώ είχαν περάσει τρεις ολόκληρες μέρες από την Κυκλοφορία της «Εστίας») και αφήνεται μάλιστα να εννοηθεί, ότι υπήρξε πρόδηλη και σκόπιμη παρέμβαση της Αθήνας ώστε να «μαζευτούν» οι αναφορές (σ.σ. για να μην… τσαλακωθεί κι άλλο η εικόνα του Μητσοτάκη)!
Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με τα όσα είχε αποκαλύψει ο Μανώλης Κοττάκης, ο Τέως Πρόεδρος της Κύπρου κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι προωθούσε το Αίτημα των ΗΠΑ για Διακοπή (!) των Γεωτρήσεων της Κυπριακής Δημοκρατίας εντός της ΑΟΖ της, προκειμένου να προχωρήσει ο Ελληνοτουρκικός Διάλογος!
Για τον ίδιο λόγο, σύμφωνα με τον Εκδότη Κωστή Χατζηκωστή, προωθούσε την ιδέα της κατασκευής Αγωγού Αερίου για απ’ ευθείας Σύνδεση Ανατολικής Μεσογείου-Τουρκίας, με παράκαμψη της Κύπρου!

 

 

 

Related posts

Πως η Κίνα από την οποία ξεκίνησε η πανδημία, θα βρεθεί μέχρι το 2028 στην κορυφή της παγκόσμιας οικονομίας

Newsroom

«Ο διχασμός και η φαγωμάρα των Ελλήνων» κρατάει από αρχαιοτάτων χρόνων

Newsroom

Ο κορωνοϊός ξεσκέπασε την υποκρισία και τον φαρισαϊσμό των Ορθοδόξων