ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Συνεντεύξεις

Γιάννης Κουλιζάκος – Cine Βοτσαλάκια: Ο κόσμος τα τελευταία χρόνια αγκαλιάζει τον θερινό σινεμά (βίντεο)

Συνέντευξη: Γιάννης Κουλιζάκος – Cine Βοτσαλάκια: Ο κόσμος τα τελευταία χρόνια αγκαλιάζει τον θερινό σινεμά  (βίντεο)

Ο δημοσιογράφος Κυριάκος Τσικορδάνος συνάντησε τον κ. Γιάννη Κουλιζάκο, υπεύθυνο του cine Βοτσαλάκια -του μοναδικού θερινού κινηματογράφου που λειτουργεί πλέον στον Πειραιά- ο οποίος μίλησε αποκλειστικά στο greekaffair.news για το άνοιγμα των θερινών κινηματογράφων, τα μέτρα, την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί όλη αυτή την περίοδο της πανδημίας στον χώρο του πολιτισμού και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν. 

«Πιστεύω ότι το φετινό καλοκαίρι παρά τα δύσκολα προβλήματα λόγω της πανδημίας, θα είναι από τα καλύτερα από τα πιο παραγωγικά χρόνια για τον θερινό κινηματογράφο, αρκεί βέβαια με μεράκι και καλή διάθεση να αντιμετωπίσουν και οι επιχειρηματίες και οι πελάτες όλη αυτή την περίοδο την οποία βιώνουμε».

 

-Κύριε Γιάννη πώς πιστεύετε ότι θα κυλήσει η σεζόν για τα θερινά σινεμά; Η εμπειρία σας από το περσινό καλοκαίρι σας επιτρέπει να είστε αισιόδοξοι;

– Ο κόσμος τα τελευταία χρόνια αγκαλιάζει τον θερινό κινηματογράφο και νομίζω ότι είναι μια πολύ ποιοτική και ουσιαστική στροφή του κόσμου στη διασκέδαση, αποφεύγει τους κλειστούς χώρους. Πιστεύω ότι το φετινό καλοκαίρι παρά τα δύσκολα προβλήματα λόγω της πανδημίας, θα είναι από τα καλύτερα από τα πιο παραγωγικά χρόνια για τον θερινό κινηματογράφο, αρκεί βέβαια με μεράκι και καλή διάθεση να αντιμετωπίσουν και οι επιχειρηματίες και οι πελάτες όλη αυτή την περίοδο την οποία βιώνουμε.

 

[….] Και εμείς οι επιχειρηματίες, και ο κόσμος πρέπει να ξέρει ότι στον βωμό του κέρδους, δεν θα κάνουμε πράγματα τα οποία δεν είναι σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που οι επιστήμονες ορίζουν. Εμείς εδώ στο cine Βοτσαλάκια, παρόλο που σύμφωνα με την άδεια λειτουργίας προβλέπονται 250 θέσεις, εμείς δεν θα βάλουμε πάνω από 150 άτομα, ώστε να κρατηθούν οι αποστάσεις. Αυτό καταλαβαίνετε είναι μεγάλο πρόβλημα για εμάς ως επιχείρηση γιατί το κόστος λειτουργίας ενός θερινού κινηματογράφου δεν είναι καθόλου μικρό. 

Αν αναλογιστείτε τις προηγούμενες δεκαετίες, στον Πειραιά ήταν στις δόξες του ο θερινός κινηματογράφος δυστυχώς αυτή τη στιγμή το μοναδικό θερινό σινεμά στον Πειραιά είναι το cine  Βοτσαλάκια. Εμείς κυριολεκτικά το αγκαλιάζουμε, το υποστηρίζουμε,  μας δίνει δύναμη και κουράγιο η ανταπόκριση του κόσμου, των φίλων μας και είναι εξαιρετικά θετικό για εμάς ότι έρχονται από όλη την Αθήνα, ακόμα και τα βόρεια προάστια και τα παράλια της Αττικής, και φυσικά λατρεύεται από όλους τους Πειραιώτες.

 

Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί

 

 

Πηγη greekaffair.news

Related posts

Συνέντευξη με την Αλεξία Κέπελη: Πιστεύω ότι τα social media και η τηλεόραση μας καταβροχθίζουν πραγματικά τον χρόνο μας

Ο Γιώργος Ευγενειάδης μιλάει στο greekaffair για το πρώτο του βιβλίο μαγειρικής που έχει ως τίτλο «Απλά και διαφορετικά»

Συνέντευξη με τον ηθοποιό Δημοσθένη Παπαδόπουλο: «Η τέχνη είναι ο καθρέφτης της κοινωνίας μας»