Κοινοποιείστε το άρθρο

 

Ο Φωτογραφικός φακός του greekaffair.gr βρέθηκε στο σπίτι του «Hell’s Kitchen» λίγο πριν την πρεμιέρα και κατέγραψε όλα αυτά  που θα δούμε για πρώτη φορά την Δευτέρα 5 Μαρτίου μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1

Την Κυριακή το Μεσημέρι το greekaffair.gr και με αφορμή την παρουσίαση της νέας εκπομπής «Hell’s Kitchen»,βρέθηκε καλεσμένο δημοσιογραφικά ,από τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1  στο χώρο που θα πραγματοποιούνται τα γυρίσματα της εκπομπής του «Hell’s Kitchen» .

Λίγες μέρες πριν τη πρεμιέρα, τη Δευτέρα 5 Μαρτίου και κάθε Δευτέρα στις 21.00, στον ΑΝΤ1οι πόρτες του Hell’s Kitchen, άνοιξαν πρώτη φορά και αποκλειστικά για τους εκπροσώπους των media, την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, στο κτίριο 56 του Κέντρου Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος εκεί ήταν και το greekaffair.gr για να σας παρουσιάσει σε αποκλειστικότητα φωτογραφικό υλικό λίγο πριν την επίσημη πρεμιέρα.

Σ’ ένα industrial περιβάλλον, έχει στηθεί το εστιατόριο του Hell’s Kitchen, το πιο ιδιαίτερο εστιατόριο της Αθήνας, το οποίο, θα δουλεύει σε συνθήκες κανονικού εστιατορίου, καθώς και το σπίτι στο οποίο έχουν ήδη εγκατασταθεί οι 20 διαγωνιζόμενοι.

Ο Έκτορας Μποτρίνι, μαζί με τους sous chef, Νικόλαο Μπίλλη και Κωνσταντίνα Διβόλη, καθώς και συντελεστές της παραγωγής, εξήγησαν το concept της εκπομπής στους δημοσιογράφους, έλυσαν απορίες και φυσικά τους ξενάγησαν στις εγκαταστάσεις του Hell’s Kitchen, έναν εντυπωσιακά και ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στον οποίο είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν πρώτοι απ’ όλους.

Μία εντυπωσιακή σάλα με προσεγμένες ροτόντες, ένα chic decor με vintage στοιχεία, καθώς και μία υπερσύγχρονη κουζίνα, «με προδιαγραφές που αξίζουν αστέρι Michelin», όπως δήλωσε ο Έκτορας Μποτρίνι, ανοιχτή  στους επισκέπτες του εστιατορίου, που θα βλέπουν live όλη την προετοιμασία.  Η ξενάγηση συνεχίστηκε και στα ενδότερα του Hell’s Kitchen, στις αποθήκες του εστιατορίου, γεμάτες με τα πιο φρέσκα και διαλεχτά υλικά, καθώς και στο γραφείο του Μποτρίνι, στο οποίο οι παίκτες θα κρεμούν την ποδιά τους κατά την αποχώρησή τους.

Το Hell’s Kitchen, που σημειώνει τεράστια επιτυχία, για περισσότερο από μία δεκαετία, καθηλώνοντας το τηλεοπτικό κοινό σε όλο τον κόσμο, έρχεται στην Ελλάδα φέτος για πρώτη φορά, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, τη Δευτέρα 5 Μαρτίου και κάθε Δευτέρα στις 21.00.

20 φιλόδοξοι μάγειρες (10 άνδρες και 10 γυναίκες), καλούνται να αποδείξουν τις ικανότητες και τις αντοχές τους, μέσα από μία σειρά ομαδικών αρχικά και στη συνέχεια ατομικών διαδικασιών, σε συνθήκες κανονικού εστιατορίου, στο πιο ιδιαίτερο εστιατόριο που έγινε στην Αθήνα. Οι διαγωνιζόμενοι έρχονται αντιμέτωποι με τις πιο σκληρές δοκιμασίες, καλούνται να κερδίσουν τις εντυπώσεις  των «πελατών» και του  Έκτορα Μποτρίνι, καθώς και να αντιμετωπίσουν την «χωρίς οίκτο» κριτική του.

Ο μεγάλος νικητής  θα κερδίσει  μια θέση στο Botrinis restaurant που έχει βραβευτεί με αστέρι Michelin και χρηματικό έπαθλο, αξίας 30.000€.

Τα γυρίσματα του Hell’s Kitchen πραγματοποιούνται σε έναν εντυπωσιακό και ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Εκεί στεγάζεται το εστιατόριο αλλά και το σπίτι του Hells Kitchen, στο οποίο θα διαμένουν οι διαγωνιζόμενοι, καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπομπής.

ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ

Οι συμμετέχοντες θα χωριστούν αρχικά σε δύο, ομάδες (μπλε και κόκκινη). Μέρος των δοκιμασιών θα αναδεικνύει μια νικήτρια ομάδα, η οποία θα κερδίζει ένα έπαθλο εκτός  σπιτιού και εστιατορίου, ενώ η χαμένη  θα περνάει μια δοκιμασία αγγαρείας.

DINNER SERVICE

Για τις υπηρεσίες δείπνου, οι  παίκτες προετοιμάζουν το εστιατόριο  και αναλαμβάνουν  τα πόστα τους. Το εστιατόριο μπορεί να εξυπηρετήσει  40   άτομα (πελάτες) και κάθε επισκέπτης  μπορεί να παραγγείλει  ορεκτικό, κυρίως πιάτο  και επιδόρπιο.  Αφού ανοίξει, το εστιατόριο γεμίζει από πελάτες και οι σερβιτόροι παίρνουν παραγγελίες. Ο Chef προωθεί τις παραγγελίες στους παίκτες και οι ομάδες ξεκινούν να μαγειρεύουν .

 

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Ο Chef αποφασίζει ποια ομάδα τα πήγε καλά και ποια όχι κατά την διάρκεια του Dinner Service. H χαμένη ομάδα της βραδιάς ψηφίζει (αρνητικά) δυο υποψήφιους  μάγειρες  προς αποχώρηση. Είναι στην απόλυτη  δικαιοδοσία του Chef να προτείνει περισσότερους από δυο υποψήφιους παίκτες προς αποχώρηση. Αυτό θα το ορίζει από τη συμπεριφορά και την απόδοση των ομάδων στο Dinner service.

ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

Σε αυτό το σημείο ο Chef τους δίνει μια δεύτερη ευκαιρία με ένα σύντομο μαγειρικό τεστ.

 ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ

Ο Chef αποφασίζει ποιος από τους 2 υποψήφιοι μάγειρες  θα αποχωρήσει. Ζητά τη στολή του παίκτη που αποχωρεί. Οι υπόλοιποι παίκτες επιστρέφουν στο σπίτι του Hell’s Kitchen .

20 διαγωνιζόμενοι, επαγγελματίες, με πάθος για τη μαγειρική, θα πρέπει να διαγωνιστούν για να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο Hell’s Kitchen, με στόχο το έπαθλο και τη θέση στο εστιατόριο του Μποτρίνι. Ο γνωστός και βραβευμένος Chef  Έκτορας Μποτρίνι θα είναι εκεί για να τους καθοδηγεί και να τους κρίνει. Όποιος αντέξει να μαγειρέψει στην κουζίνα του θα πλησιάζει ολοένα και πιο κοντά στο στόχο. Ποιος θα τα καταφέρει;

Hells Kitchen: Έρχεται τη Δευτέρα 5 Μαρτίου και κάθε Δευτέρα στις 21.00 στον ΑΝΤ1!

Σας περιμένουμε!

 

Φωτογραφία:Σάρα-Μαρία Χαμάντι 

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Κοινοποιείστε το άρθρο