Το Πρόγραμμα Μουσικής (ΒΜ) Hellenic American University Young Creators σε συνεργασία με το Hellenic American University (Manchester, NH, USA) και η Ένωση Ελλήνων Μουσουργών, παρουσιάζουν συναυλία νέων δημιουργών την Τρίτη 17 Μαΐου 2016, στις 20:30.

Στην συναυλία με τίτλο “Hellenic American University Young Creators”, απόφοιτοι και σπουδαστές του τμήματος σύνθεσης του Προγράμματος Μουσικής θα παρουσιάσουν δικά τους έργα. Σχεδιασμένο έτσι ώστε να ακολουθεί τις κατευθυντήριες γραμμές του Εθνικού Οργανισμού Μουσικών Σχολείων των Η.Π.Α. και να συνδυάζει επιτυχώς την επαγγελματική μουσική εκπαίδευση με τη διδασκαλία μουσικής σύνθεσης και θεωρίας, το Πρόγραμμα για την απόκτηση του Πτυχίου στη Μουσική δίνει την δυνατότητα στους φοιτητές του να αποκτούν επαγγελματικές δεξιότητες και παράλληλα να αναπτύσσουν την αυτοπεποίθηση και την προσωπικότητά τους, τις πνευματικές και κοινωνικές τους ικανότητες.

image001

Στην συναυλία αυτή, απόφοιτοι και φοιτητές που έχουν κάνει τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα στο θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, επανέρχονται για να παρουσιάσουν ένα πλούσιο πρόγραμμα με έργα των: William Αντωνίου, Στάθη Καμπύλη, Μάνου Μαρκαντώνη, Κωνσταντίνας Πολυχρονοπούλου, Χαράλαμπου Ρισβά και Ανδρέα Τσελίκα.
Τα έργα θα ερμηνεύσουν οι: Μιχάλης Ψύρρας (βαρύτονος), Θεόφιλος Σωτηριάδης (σαξόφωνο), Ερατώ Αλακιοζίδου, Δημήτρης Μαρίνος, Απόστολος Ντάρλας και Χαράλαμπος Ρισβάς (πιάνο), Δημήτρης Μαργαρίτης (βιολί), Κωστής Θέος (βιολοντσέλο). Συμμετέχει επίσης ο Γιάννης Καρούνης (performer).