Κοινοποιείστε το άρθρο

Η αναστολή εργασίας των υγειονομικών έχει ως αποτέλεσμα – Το Αρεταίειο να αναστέλλει χειρουργεία και εφημερίες!

Η κυβέρνηση από την 1η Σεπτεμβρίου έχει προχωρήσει στις αναστολές όσων υγειονομικών δεν έχουν εμβολιαστεί και αυτό έχει οδηγήσει στην έξοδο από το ΕΣΥ 6.412 ανθρώπων με τον υπουργό υγείας να “πανηγυρίζει” γιατί δεν έφτασαν τις 10.000 αλλά η αλήθεια είναι διαφορετική και τα προβλήματα είναι εμφανή άμεσα.

Σύμφωνα με επείγον έγγραφο της Εφορείας του Αρεταίειου Νοσοκομείου προς την 1η ΥΠΕ Αττικής και το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας, λόγω των αναστολών εργασίας, υπάρχουν τραγικές ελλείψεις προσωπικού, που «καθιστούν τη λειτουργία των χειρουργείων ιδιαίτερα επισφαλή».

Όπως αναφέρει το σχετικό έγγραφο, που παρουσιάζει η σελίδα @4000symvasiouxoi στο facebook, «δεν υφίσταται πλέον εξειδικευμένο προσωπικό διαχείρισης και ασφαλούς παροχής των ιατρικών αερίων».

Κατόπιν αυτών, το Νοσοκομείο αποφάσισε την αναστολή όλων των τακτικών και έκτακτων χειρουργείων, καθώς επίσης και της εφημερίας για έκτακτα χειρουργικά, γυναικολογικά και μαιευτικά περιστατικά «έως ότου επιλυθεί το οξύτατο αυτό ζήτημα και καλυφθεί η τεχνική υπηρεσία του Νοσοκομείου με εξειδικευμένο προσωπικό διαχείρισης ιατρικών αερίων».

Όπως σχολιάζουν υγειονομικοί μετά την απόφαση του Αρεταίειου, «δεν έφτανε η χρόνια υποστελέχωση των νοσοκομείων. Τώρα η κυβέρνηση επιλέγει να αφαιρέσει άλλες 10.000 εργαζόμενους, οδηγώντας τα νοσοκομεία στην πλήρη διάλυση. Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός δεν γίνεται για να προστατέψει τη δημόσια υγεία. Αν ήθελε, η κυβέρνηση θα είχε πάρει μέτρα σε αυτή την κατεύθυνση εδώ και καιρό. Αντίθετα, γίνεται για να αντικαταστήσει χιλιάδες εργαζομένους με κακοπληρωμένους συμβασιούχους χωρίς δικαιώματα. Γίνεται για να στείλει πελατεία στα ιδιωτικά νοσοκομεία και να χτυπήσει το δικαίωμα στη δωρεάν περίθαλψη».

Υ.γ. κ Πλεύρη συνειδητοποιείτε ότι λόγω αναστολών εργασίας των υγειονομείων – νοσηλευτών και ιατρών που επιβάλλει η κυβέρνηση σας κλείνουν χειρουργεία και παύουν εφημερίες . Καταλαβαίνετε ότι αυτό αυτομάτως σημαίνει θανάτους ασθενών = μαζικές δολοφονίες !

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Κοινοποιείστε το άρθρο