ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Ροή Ειδήσεων

Η εμπάθεια Μητσοτάκη – Σακελλαροπούλου απέναντι στην κα Φωτεινή Παζαρτζή ταπεινώνει τη Χώρα

Η εμπάθεια Μητσοτάκη – Σακελλαροπούλου απέναντι στην κα Φωτεινή Παζαρτζή ταπεινώνει τη Χώρα

Μικροπρέπεια που όμως στρέφεται ενάντια στην ίδια την Ελλάδα!

 

Υπερβαίνει τα όρια ακόμη και της πιο ποταπής εμπάθειας η στάση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΠτΔ Κατερίνας Σακελλαροπούλου απέναντι στην καθηγήτρια διεθνούς δικαίου της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ κα Φωτεινή Παζαρτζή, η οποία εξελέγη ομοφώνως -την ψήφισαν 198 κράτη- πρόεδρος της Επιτροπής Δικαιωμάτων του Ανθρώπου του ΟΗΕ.

Για δεύτερη μέρα ούτε ο Μητσοτάκης ούτε η Σακελλαροπούλου έβγαλαν οποιαδήποτε ανακοίνωση για την τεράστια επιτυχία της κας Παζαρτζή, που αποτελεί εθνική επιτυχία.  Αυτό δείχνει την απύθμενη εμπάθεια και των δύο απέναντι στην διαπρεπή καθηγήτρια της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ.

Το πού οφείλεται αυτή η εμπάθεια είναι κοινώς γνωστό: Η κα Παζαρτζή, από καθαρώς καραμανλική οικογένεια, ουδεμία σχέση έχει με το σημιτέικο. Και βεβαίως Μητσοτάκης-Σακελλαροπούλου στηρίζουν μόνο και μόνο κάθε μετριότητα που προέρχεται από τους κύκλους του πολιτικώς ανεκδιήγητου Κώστα Σημίτη.  Δεν είναι τυχαίο ότι ο Μητσοτάκης έσπευσε να «συγχαρεί» την σημιτική Άννα Διαμαντοπούλου που πάτωσε στον ΟΟΣΑ, αλλά δεν βγάζει άχνα για την κα Φωτεινή Παζαρτζή.

Όσο για το πολιτικό κατάντημα της κας Σακελλαροπούλου, αυτό ξεπερνάει κάθε όριο αφού η «αφοσίωσή» της στο σημιτέικο την εμποδίζει να συγχαρεί ως γυναίκα, την πρώτη γυναίκα και μάλιστα Ελληνίδα που εξελέγη ομοφώνως πρόεδρος της Επτροπής Δικαιωμάτων του Ανθρώπου του ΟΗΕ.  Όλως αντιθέτως, όταν εξελέγη στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου ο «σημιτικού κλίματος» κ. Κτιστάκις, η κα Σακελλαροπούλου έσπευσε να τον υμνήσει.

Τελικά να είστε υπερήφανη κυρία Φωτεινή Παζαρτζή γιατί επιχειρούν να σας «μειώσουν» Μητσοτάκης – Σακελλαροπούλου.  Όσο το επιχειρούν τόσο το κύρος σας ανεβαίνει αφού Μητσοτάκης – Σακελλαροπούλου επιχειρούν να αναδείξουν μόνον τους μετρίους που ανήκουν στον «κύκλο Σημίτη».  Δηλαδή στον «κύκλο» ενός πολιτικού για τον οποίον ντρέπεται κυριολεκτικά ο ελληνικός λαός!

Related posts

Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος: Καλούμε σε συντονισμό τα Καλλιτεχνικά σωματεία – Φορείς

Newsroom

Δρ. Γιώργος Φίλης: Αυτό που ζούμε είναι το πρώτο εμφανές κομμάτι ενός παγκοσμίου πολέμου (βίντεο)

Πανελλαδικές εξετάσεις 2022: Ανακοινώθηκαν οι πίνακες με τις Ελάχιστες Βάσεις Εισαγωγής