ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Επικαιρότητα

Η Κακοκαιρία Daniel χτύπησε και το νόμο Τρικάλων: Υπερχείλισε ο Πορταϊκός ποταμός

Η Κακοκαιρία Daniel χτύπησε και το νόμο Τρικάλων: Υπερχείλισε ο Πορταϊκός ποταμός – Πολλά προβλήματα στα Τρίκαλα – Συνδράμει και η Σ.Μ.Υ.

 

Από σήμερα τα χαράματα που η κακοκαιρία έγινε πολύ πιο έντονη η πόλη των Τρικάλων και γενικότερα ο νομός δοκιμάζεται. Η κατάσταση πλέον είναι οριακή, αφού τα βίντεο και οι φωτογραφίες του Νίκου Σαλέπη για το trikalaola.gr είναι χαρακτηριστικές από την περιοχή που βρίσκεται το αντλιοστάσιο.

Ο δρόμος εκεί με απόφαση της τροχαίας είναι κλειστός για τα οχήματα.

Τα προβλήματα πληθαίνουν και βέβαια ήδη αρχίζουν να φαίνονται και στα σπίτια τρικαλινών που κινδυνεύουν να πλημμυρίσουν αυλές και υπόγεια.

Αυτή τη στιγμή ο Ληθαίος ποταμός είναι στα όριά του. Ενώ προβλήματα υπάρχουν πλέον και σε πολλούς δρόμους της πόλης, τόσο στο κέντρο όσο και στις συνοικίες.

Να σημειώσουμε ότι λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης ο διοικητής της ΣΜΥ ζήτησε και ανέλαβε και ο στρατός να βοηθήσει την κατάσταση!

Εν τω μεταξύ, δραματική είναι η κατάσταση στην Πύλη όπου υπερχείλισε ο Πορταϊκός ποταμός, στο ύψος της Καμάρας (Πύλη). Το βίντεο έστειλε ο αναγνώστης του trikalaola.gr Δημήτρης Μπαμπανάρας.

Υπερχείλιση έχουμε, αυτή την ώρα, στο ποταμάκι του Διπόταμου. Στο σημείο εγκλωβίστηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ενώ, στο συγκεκριμένο ύψος, διεκόπη η κυκλοφορία προς Κεφαλόβρυσο.

 

 

 

 

Πηγη trikalaola.gr

Related posts

Αρχαία Ελληνίδα με λάπτοπ σε γλυπτό του 100 π.Χ. (φωτο, βίντεο)

Newsroom

Η ιστορία της Ελληνικής Γλώσσας που κρατάει πάνω από 4.οοο έτη

Κορωνοϊός: Σήμα συναγερμού από Μητσοτάκη-Τσιόδρα για Αττική – Τέλος όλες οι πολιτιστικές εκδηλώσεις για 14 ημέρες

Newsroom