ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Υγεία

Η κυβέρνησης της Αγγλίας προειδοποίει για εμβόλιο Pfizer: «Να μην το κάνουν γυναίκες έγκυες & όσες θέλουν να μείνουν έγκυες»

Η κυβέρνησης της Αγγλίας προειδοποίει για εμβόλιο Pfizer: «Να μην το κάνουν γυναίκες έγκυες & όσες θέλουν να μείνουν έγκυες»

Ανησυχία προκάλεσε η προειδοποίηση της βρετανικής κυβέρνησης ότι «Οι έγκυες γυναίκες δεν πρέπει να λαμβάνουν το εμβόλιο της Pfizer και οι γυναίκες γενικά θα πρέπει να αποφεύγουν να μείνουν έγκυες έως τουλάχιστον δύο μήνες μετά τον εμβολιασμό», σύμφωνα όσα έγραψε και ο The Independent. 

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, «Τα εμβόλια mRNA (σ.σ.: της Pfizer) είναι ολοκαίνουργια, πειραματική τεχνολογία και  οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις είναι εντελώς άγνωστες . Ότι δεν γνωρίζουμε εάν αυτό το εμβόλιο θα μπορούσε να προκαλέσει υπογονιμότητα (σ.σ.: στείρωση) είναι ένα σημαντικό ζήτημα.

 

 

Τα εμβόλια που δεν έχουν μελετηθεί επί αρκετό καιρό ενέχουν σοβαρό κίνδυνο να προκαλέσουν «χειρότερη αντίδραση στον ιό» όπως αναφέρει το Reuters.

 

Αυτός ο ιός έχει ποσοστό επιβίωσης 99,5% για άτομα κάτω των 70 ετών,  σύμφωνα με την εκτίμηση του CDC.

 

Τι γίνεται όμως αν το εμβόλιο «αντιδρά» όπως συνέβη με τη γρίπη των χοίρων; Η απάντηση στο παρακάτω βίντεο:

 

 

Ο Δρ Mike Yeadon έχει πτυχίο βιοχημείας και τοξικολογίας και διδακτορικό στην ερευνητική φαρμακολογία.

Έχει περάσει πάνω από 30 χρόνια στην έρευνα νέων φαρμάκων σε μερικές από τις μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες του κόσμου, αφήνοντας την Pfizer το 2011 ως Αντιπρόεδρος & Επικεφαλής Επιστήμονας για Αλλεργίες & Αναπνευστική. Αυτή ήταν η πιο ανώτερη ερευνητική θέση σε αυτόν τον τομέα στο Pfizer.

Από τότε που έφυγε από την Pfizer, ο Δρ Yeadon ίδρυσε τη δική του εταιρεία βιοτεχνολογίας, Ziarco, η οποία πωλήθηκε στη μεγαλύτερη εταιρεία ναρκωτικών στον κόσμο, Novartis, το 2017. 

 

Related posts

Έκκληση από το Εθνικό Αστεροσκοπείο να μείνουμε σπίτι με κλειστά παράθυρα

Τι συμβαίνει κάθε φορά που δίνουμε αίμα

Σύμφωνα με έρευνες τα επιτραπέζια παιχνίδια είναι τροφή για τον εγκέφαλο για το μυαλό των ηλικιωμένων

Newsroom