ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
Ναυτιλία - Υachting

Η Laskaridis Shipping: Υπέγραψε δράσεις για την καταπολέμηση της παράνομης, λαθραίας και άναρχης αλιείας με την Αρχή Υδάτινων Πόρων του Παναμά (ARAP)

Η Laskaridis Shipping: Υπέγραψε δράσεις για την καταπολέμηση της παράνομης, λαθραίας και άναρχης αλιείας με την Αρχή Υδάτινων Πόρων του Παναμά (ARAP)

 

Κοινή διακήρυξη για την υιοθέτηση θετικών δράσεων για την καταπολέμηση της παράνομης, λαθραίας ή άναρχης αλιείας , υπέγραψαν η  Laskaridis Shipping με την Αρχή Υδάτινων Πόρων του Παναμά (ARAP).

Η διακήρυξη υπεγράφη στο πλαίσιο του συνεδρίου “Our Ocean 2023» που πραγματοποιήθηκε στον Παναμά στις 2 και 3 Μαρτίου 2023. Ένα παγκόσμιο κορυφαίο συνέδριο για την προώθηση της βιωσιμότητας στους ωκεανούς με την κινητοποίηση εθελοντικών δράσεων από τις κυβερνήσεις, τον ιδιωτικό τομέα και την κοινωνία για την προστασία του υδάτινου περιβάλλοντος από την παράνομη αλιεία, τη θαλάσσια ρύπανση και τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής.

Η διακήρυξη αναγνωρίζει το υψηλό επιχειρησιακό επίπεδο των πληρωμάτων και της διοίκησης της Laskaridis Shipping, η οποία διαχειρίζεται τον στόλο των πλοίων ψυγείων του ομίλου με τα υψηλότερα περιβαλλοντικά πρότυπα και πρότυπα ασφαλείας για περισσότερα από 40 χρόνια.

Χρησιμεύει επίσης ως δέσμευση για το μέλλον, για τη συνέχιση των προσπαθειών για συμμόρφωση με τις απαιτήσεις του ARAP και των Περιφερειακών Οργανώσεων Διαχείρισης της Αλιείας (RMFMOs) για την εξασφάλιση της βιωσιμότητας της αλιείας.

Η διμερής συμφωνία υπογράφηκε από την Flor Torrijos, Γενική Διοικήτρια της ARAP, με επίτιμο μάρτυρα τον Augusto Valderamma, Υπουργό Γεωργίας Ανάπτυξης και εκ μέρους της Lavinia  Corporation/Laskaridis Shipping της οικογένειας Πάνου Λασκαρίδη,  από την Κατερίνα Πρίφτη  DPA και HSQE Director.

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Related posts

Θαλάσσιος τουρισμός: Το στοίχημα που δεν έχει κερδηθεί ακόμα 

To 17o East Med Yacht Show θα είναι το μεγαλύτερο show που έχει γίνει! (φώτο -βίντεο)

Διακοπές εν πλω στα νησιά του μύθου και της περιπέτειας

Newsroom