ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Επικαιρότητα

Η Σαβίνα Γιαννάτου και ο Σπύρος Μάνεσης στην Κηφισιά

Η Σαβίνα Γιαννάτου και ο Σπύρος Μάνεσης στην Κηφισιά

 

Τη φωνή της στην υπηρεσία και στους σκοπούς του Συνδέσμου «Οι Φίλοι του Ελληνικού Νησιού και της Θάλασσας» θέτει η γνωστή ερμηνεύτρια και συνθέτρια Σαβίνα Γιαννάτου σε μια μοναδική μουσική συνάντηση με τον σπουδαίο συνθέτη και δεξιοτέχνη Σπύρο Μάνεση στο πιάνο, την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018 και ώρα 21:00, στο Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς.

Η Σαβίνα Γιαννάτου δεν χρειάζεται συστάσεις. Διεθνώς καταξιωμένη, με σπάνιες ερμηνευτικές δυνατότητες, έχει μαγέψει με την ερμηνεία της τα ακροατήρια των χωρών που επισκέπτεται και έχει ενθουσιάσει τους πιο απαιτητικούς κριτικούς μουσικής σε όλο τον κόσμο. Στις συναυλίες της συνδυάζει στοιχεία ελεύθερου αυτοσχεδιασμού με την παράδοση της Μεσογείου.

Ο Σπύρος Μάνεσης ανήκει στη νέα γενιά Ελλήνων μουσικών της τζαζ, με πολύχρονες σπουδές σε Ελλάδα και Ολλανδία και και έχει ήδη διασκευάσει και δισκογραφήσει τραγούδια της Λένας Πλάτωνος για σόλο πιάνο.

Η Σαβίνα Γιαννάτου και ο Σπύρος Μάνεσης επιχειρούν τη συνύπαρξη και την αλληλεπίδραση διαφορετικών μουσικών κόσμων με τραγούδια από τη Μεσόγειο και τα Βαλκάνια, αλλά και με τραγούδια της Λένας Πλάτωνος και του Μάνου Χατζιδάκι.

Τη συναυλία διοργανώνει ο Σύνδεσμος «Οι Φίλοι του Ελληνικού Νησιού και της Θάλασσας». Τα έσοδα θα διατεθούν υπέρ της στήριξης των Μουσικών Εργαστηρίων του Συνδέσμου στα Ελληνικά Νησιά.

Η συναυλία τελεί υπό την αιγίδα του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς.

 

Πληροφορίες 

Ημερομηνία:

Τοποθεσία:

Eισιτήρια:

Πληροφορίες / Κρατήσεις:

 

 

Related posts

Καρλ Γιούνγκ: Τα 5 στοιχεία της ζωής και της ευτυχίας σου

Newsroom

Ύστερα από ένα τριήμερο απραξίας, οι Τούρκοι επανήλθαν: Mε τριπλή υπερπτήση τουρκικού UAV πάνω από την Παναγιά

Newsroom

Διάγγελμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στις 18:00

Newsroom