ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
Επικαιρότητα

Η συγγραφέας Βίκυ Τσίγγα σας προσκαλεί στην παρουσίαση του πρώτου της βιβλίου Η Δύναμη του Λόγου

Ο Πύρινος κόσμος και η συγγραφέας Βίκυ Τσίγγα σας προσκαλούν στην παρουσίαση του πρώτου της βιβλίου Η Δύναμη του Λόγου.

Λίγα λόγια για το βιβλίο.

Εν Αρχή ο Λόγος.

Το Κλειδί της Αγάπης είναι ο Ιερός Κώδικας Φωτός, είναι ο Ακρογωνιαίος Λίθος για την ψυχική και πνευματική ανάταση του κάθε ανθρώπου. Το Κλειδί εμπεριέχει κάθε ήχο και λόγο που σχετίζονται με τη συνειδητότητα της φωτεινής μας ύπαρξης, εναρμονισμένα με την Πηγή της Αγάπης. Ξεκλειδώνει την Πύλη της Σοφίας η οποία ενυπάρχει σε κάθε ανθρώπινη ύπαρξη.

«Η Θέληση για αλλαγή μαζί με την εσωτερική φλόγα του πάθους και της πίστης, λειτουργούν ως στρατηλάτες για την αποκοπή της εσωτερικής πλάνης του εγώ».

Το βιβλίο αυτό γεννήθηκε με την πρόθεση να βοηθήσει και να φωτίσει κάθε άνθρωπο που επιθυμεί την αλλαγή στη ζωή του, έτσι ώστε να βαδίσει στην ατραπό του με πίστη και εμπιστοσύνη.

Είναι αποτέλεσμα βιωματικής εμπειρίας, σοφίας και πνευματικής γνώσης. Η θέληση για αλλαγή μαζί με την εσωτερική φλόγα του πάθους και της πίστης, λειτουργούν ως στρατηλάτες για την αποκοπή της εσωτερικής πλάνης του Εγώ.

Εύχομαι να αγγίξει την πιο ευαίσθητη χορδή της ψυχής σας και να ανακαλύψετε την ομορφιά που κατοικεί εντός σας.

Καλό ταξίδι με απέραντη αγάπη και άπλετο φως.

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα.

Η Βίκυ Τσίγγα είναι Ολιστική Θεραπεύτρια, Δημοσιογράφος, Αρθρογράφος. Σύμβουλος Προσωπικής Ανέλιξης, Συντονίστρια Σεμιναρίων και Ομάδων Πνευματικής Ανάπτυξης.Ασχολείται με Ανώτερη Επικοινωνία, με το Angelic Reiki, το Pranic Healing-ενεργειακές θεραπείες και το Rejuvance Massage – φυσικό λίφτινγκ προσώπου.

Αναφέρει χαρακτηριστικά πως «Ο Μοναδικός Προορισμός μας και ο Ανώτερος Σκοπός της ζωής μας είναι η Αγάπη. Το μεγαλύτερο στοίχημα, η πιο σπουδαία και επικερδής εργασία καθημερινά, είναι να μάθουμε ουσιαστικά να Αποδεχόμαστε και να Αγαπάμε τον εαυτό μας. Να ανακαλύψουμε και να αναγνωρίσουμε τη Φωτεινή μας Υπόσταση, καθώς αυτό μας εξελίσσει πνευματικά και δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες να ζούμε με αρμονία και ισορροπία. «Η γνώση είναι δύναμη, αλλά και μια συνεχής δίψα για ζωή. Η γνώση όμως χωρίς αγάπη και πίστη είναι μικρή». Ως αρθρογράφος επικεντρώνεται σε θέματα πολιτισμού, τέχνης, προσωπικής ανέλιξης.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι Εύα Πετροπούλου Λιανού

Συγγραφέας παιδικής λογοτεχνίας Ποιήτρια.Στέλιος Ανδρουλάκης Γεωπόνος.

Τραγούδι- κιθάρα. Στέλιος Ανδρουλάκης.

Στον Πύρινο κόσμο  Πέμπτη 22 Μαρτίου και ώρα 18 00μ.μ

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Related posts

Θεμιστοκλέους για την τρίτη δόση εμβολίου: Δεν θα είναι υποχρεωτική!

Newsroom

Παπανικολάου – Γ.Γ.ΟΕΝΓΕ: «Οι μισοί τουλάχιστον θάνατοι από Covid είναι κρατικές δολοφονίες με κυβερνητική ευθύνη»

Newsroom

«ΟΙ ΨΕΥΤΟΣΠΟΥΔΑΙΕΣ»:Του Μολιέρου στο ΘΕΑΤΡΟ ΔΙΑΧΡΟΝΟ ΜΑΙΡΗΣ ΒΙΔΑΛΗ

Newsroom